Задайте тези 4 въпроса на своя разведен обожател

Ако едно време разводът е бил нещо рядко срещано, то днес е редовно явление. Някои от нас обаче все пак се замислят за това какъв „багаж“ от миналото си влачи кавалерът им и се съмняват дали си заслужава да се сближат с него. Затова добре ще е да зададете няколко въпроса, преди да започнете връзка. Отговорите ще ви покажат с какъв човек си имате работа и дали той ви подхожда. Направените изводи, поправените грешки и зачетените интереси на другия ще направят избора ви съзнателен, а връзката ви здрава.

Колко пъти е бил женен
Ако кавалерът ви вече се е женил преди, това е добър знак. Ако обаче го е правил твърде много пъти, бъдете нащрек. Не се притеснявайте да питате – узнайте причините за женитбите и разводите му, изслушайте мнението му, анализирайте позицията му. Ако всичко ви се струва нормално и логично, можете смело да минете на следващо ниво в отношенията си.

Каква е причината за развода
Не се нахвърляйте на мъжа с подробен разпит, особено ако се познавате отскоро. Това не е най-приятната тема за разговор, а и на първи срещи той едва ли ще ви разкаже цялата истина. Ако обаче усещате, че отношенията ви се развиват и придобиват сериозен характер, трябва да повдигнете въпроса и деликатно да подпитате за причините за развода. Възможно е мъжът да ви разкаже за предишната си връзка от изгодна за него позиция, но основната причина е определяща. Бракът му може да е приключил заради прибързано решение, неспособност да се разбере с половинката си или пък заради изневяра. В подобен откровен разговор могат да изскочат и моменти, които да са определящи за съвместното ви бъдеще – например ако причина за развода е било нежеланието на мъжа да има деца.

Отзиви за предишната му връзка
Важен показател е как говори мъжът за предишната си връзка и за бившата си жена. Той може да се покаже като достоен мъж, отнасящ се с уважение към миналото си и към жената, която някога е обичал. Ако обаче отзивите му са винаги отрицателни, това е много лош знак. Ако и вашата връзка с него не потръгне, очаква ви същият сценарий.

Каква връзка поддържа той с децата си от миналия си брак
Общуването с децата е крайно важен показател. Обърнете внимание колко често се вижда мъжът с децата си, дали иска да прекарва време с тях, дали ги взима през уикенда, дали ги води на море, дали изобщо участва в живота им. Той плаща ли издръжка, помага ли на семейството си при нужда? Участието му в живота на децата му може да не ви харесва, но то определено е добър знак. От всичките отговори на мъжа ще разберете какви са ценностите му в живота и какво можете да очаквате от него, ако започнете сериозна връзка. Няма причина да се плашите от това, че кавалерът ви е разведен. Мъжете често се женят под влияние на временни емоции или под натиска на партньорката. По правило подобни бракове не издържат дълго и разводът не е показател, че господинът е непочтен или несериозен. След като зададете всичките гореспоменати въпроси, ще можете да си направите нужните изводи и да решите дали си заслужава да започнете връзка с този човек или не.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *