Заместник кметът Саид Иброш награди най-активните участици в пролетното почистване на Гоце Делчев

Ежегодното пролетно почистване на територията на община Гоце Делчев се проведе във времето от 16 до 23 април 2019 г. И тази година в него се включиха много хора, а Община Гоце Делчев спази създадената през годините традиция и награди най-активните участници.

На специална церемония, заместник – кметът на община Гоце Делчев Саид Иброш, отличи за усърдието им трите гимназии и трите основни училища, както и седемте детски градини в гр. Гоце Делчев.

Общо 36 индивидуални парични награди бяха връчени на хора в Гоце Делчев, които полагат грижи за зелени площи, градинки и междублокови пространства. Отличени бяха и собствениците на 3 фирми, които също се грижат усърдно за зелените площи около техните търговски обекти.

Кампаниите по пролетното почистване се провеждат традиционно на територията на община Гоце Делчев и всяка година събраното количество отпадъци става все по-малко. Това показва, че хората са ангажирани с поддържането и опазването на средата, в която живеят. През миналогодишната кампания по почистването бяха събрани около 10,5 тона отпадъци, докато тази година те са близо 9 тона.

Община Гоце Делчев благодари на всички учебни и детски заведения, фирми, институции и граждани, които за поредна година се включиха в инициативата за пролетно почистване, и които ежедневно полагат грижи да живеем в по-чист и приветлив град.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *