Зам.-кметът на Благоевград Христина Шопова и председателят на ОбС Радослав Тасков пожелаха успех на Випуск 2018

Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова и председателят на ОбС Радослав Тасков пожелаха успех и светло бъдеще на завършващите абитуриенти Випуск 2018. Зрелостниците се събраха пред зала „22 септември“, където си направиха общи снимки, след което с широки усмивки и знаковата табела „Аз обичам Благоевград“ се отправиха към LARGO MALL. На входа на търговския център те бяха посрещнати тържествено от Биг Бенд – Благоевград, което допринесе за празничното настроение на завършващите ученици и техните учители. За гостите на коктейла специално бе постлан червен килим, по който те преминаха.

„За мен е чест да Ви поздравя от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. Много мислех какво да Ви кажа и реших това да бъде само едно- да помните винаги този момент! Помнете града, огледайте се и запомнете своите съученици и винаги си помагайте! Тези приятелства, които сте създали, ще останат вечни и непреходни. От тук, колкото и клиширано да звучи, започва истинският живот, но Вие не се плашете- мечтайте, сбъдвайте мечтите си, защото можете! Вие сте умни, интелигентни! Пожелавам Ви „На добър час“, каза в част от приветствието си зам.- кметът Христина Шопова.

По време на празничния прием бяха поднесени изненади на зрелостниците от Випуск 2018.

Председателят на Общински съвет- Благоевград Радослав Тасков също отправи своите пожелания към завършващите за здраве и успешна реализация.

Тържеството съвпадна с рождения ден на един от абитуриентите, който получи подарък – таблет. Всички присъстващи получиха и значки с надпис „Аз обичам Благоевград – Випуск 2018“ с логото на Община Благоевград. Тържеството беше наситено с положителни емоции и добро настроение.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *