Защо есента е най-добрият сезон за любов

Оказва се, че есента е най-доброто време за срещи и за романтично време, прекарано с половинката. Двойките с нетърпение очакват нощите да станат по-дълги, времето да е малко по-хладно, но и навън да става все по-красиво и като в приказка. Ето защо.

1. Гушкане на дивана

Да прекараш малко време на топло вкъщи заедно с половинката е най-добрият начин за релаксация на мнозина. Ако не ви се излиза с приятели и ви мързи да се разхождате с тях, винаги може да се оправдаете с лошото време и да се гушкате с партньора на дивана, докато гледате някой филм или сериал. Правите си вкусно ястие и си почивате, докато навън вали – това е рай за много.

2. Есенна разходка

Все пак, не е хубаво да си стоите само вкъщи, трябва да се раздвижите и да дишате малко чист въздух. А и да използвате последното хубаво време – не е толкова студено, колкото зимата, а в същото време не е и жега, като лятото. Природата става много красива през есента – пълно е с нападали листа в различни цветове, затова разходките в парка или из планината са много приятни. Може да си вземете топла напитка и да обсъдите плановете си за Хелоуин или за Коледа.

3. Есенна фотосесия

Както вече споменахме, през есента навън става много красиво и сякаш вълшебно, затова сега е идеалното време да си направите фотосесия за двойки сред природата. Снимките ще са приказни, особено ако се доверите на професионален фотограф.

4. Пикник

Есенните следобеди са прекрасно време за пикник. Така може да се насладите на последното слънчево време и да опитате любими вкусотии за сезона – царевица, ябълки, тиква, сайдер, супи, горещ шоколад, грозде, мляко и т.н. Не забравяйте да се облечете добре.

5. Посещение на панаир/фестивал

Доста малки градчета или селца отбелязват своя празник през есента – така ще може да разгледате ново място, да си напазарувате вкусни храни и нови дрехи, да се повозите на любима люлка. А и през есента се провеждат много фестивали – на еленския бут, на тиквата и т.н.

6. Подготовка за Хелоуин

Ако празнувате Хелоуин, още сега може да започнете с избирането на костюм за празника. Разгледайте тоалетите в сайтовете, помислете как трябва да се гримирате, излезте на шопинг с половинката. Може да купите украса за дома, както и да започнете да издълбавате фенери от тикви. Така ще се развълнувате и с нетърпение ще очаквате празника, за да удивите всички.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *