Защо жените не са щастливи от бързите срещи за една вечер

Знаеш, че сексуалните отношения са много различни по всяко време. Всичко зависи от отношенията между партньорите. Оказва се, че жените не остават толкова щастливи от бързите срещи за една вечер. Причината? Не могат да се отпуснат толкова бързо, а дори и под влиянието на алкохол, оргазмът може да бъде сериозен мит.
В изследване на американските учени, жените са признали, че рядко изпитват удоволствие от контакта, а още по-рядко са готови на алтернативни забавления. Разбира се, мъжката аудитория показва, че няма проблем в това отношение. Около 80% от мъжете в анкетата са потвърдили, че всичко е било перфектно за тях.  Тук трябва да те поздравим, ако снощи си бил от горните проценти! 
Защо жените не са щастливи от подобен вид отношения? Изследователите смятат, че нежния пол не се чувства комфортно, за да сподели желанията, които има в леглото. За това най-често им трябва време, което получават в по-дългите взаимоотношения. Недей да страдаш, когато тя не е доволна. Невинен си! В много редки случаи има жени, които могат да бъдат лесно предразположени, но никой не те спира в дълготрайните опити!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *