Защо има бум на умни и красиви жени, които са сами

Замисляли ли сте се колко много интелигентни и прекрасни жени са без половинка? Те не са сами, защото имат твърде високо самочувствие и се мислят за „нещо повече“, а често защото не могат да намерят мъж, който да заслужи това, което те предлагат. Не са сами, защото се страхуват от разбито сърце и мечти, а защото не искат да губят енергия и време във връзки без перспектива. Ако все още се чудите защо стана бум на можещи жени без човек до себе си, ето няколко отговора.

1. Имат високи стандарти

Разбира се, до една успяла жена е редно да стои мъж, постигнал минимум техния успех. Той трябва да бъде уверен, силен и независим.

 2. Не приемат да са нечия опция

Красивите и умни жени са свикнали винаги да успяват в начинанията си и любовта не прави изключение. Те не биха се съгласили да бъдат нечия опция или забавление за свободното време.

3. Не мечтаят да се омъжат за принц на бял кон

Те отдавна са пораснали и не вярват в детски приказки. Няма да се обвържат, за да се чувстват спокойни и сигурни. Те са си такива по принцип.

4. Не толерират мъжката глупост

Да си го кажем честно – някои мъже са истински глупаци. Точно този тип „мачовци“, които си падат по изневерите и игрите на надмощие, нямат място в живота на тези жени.

5. Вече се чувстват „завършени“

Кой е казал, че само с мъж до себе си, една жена може да се чувства цяла и завършена? Умните, красиви и успешни жени имат достатъчно приятели, средства и успехи зад гърба си, за да са самодостатъчни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

2 Коментара

  1. Petre

    Е ми нека си варят боб във ….. вие се сетихте къде и да се чуФстват завършени!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *