Защо Холивуд мрази Силвестър Сталоун?

Силвестър Сталоун е един от най-популярните актьори в света. Безспорно той е създал култови роли и филми като режисьор и сценарист. Сталоун е един от малкото актьори от 90-те години, който продължава да гради кариера и днес, пише БГНЕС.

Силвестър Сталоун не е от богато семейство – той сам достигна върха на актьорската си кариера. Известен е с твърдия си характер, способността да отстоява позициите си – това е, което помогна на Сталоун да се превърне в един от най-търсените актьори в Холивуд. В същото време именно за тези качества предизвикват неприязън към него от други известни холивудски продуценти и негови колеги.

Филмът “Роки” напълно промени живота на актьора, осигурявайки на Силвестър Сталоун първите врагове в Холивуд. Слай сам написва сценария за филма “Роки”. Сценарият се харесва на много известни студия, които бяха готови да купят авторските права и да заснемат филма.

Но Сталоун имал едно условие: той самият да играе главната роля. Отхвърляйки това условие почти всички студия отказаха снимките, въпреки че за сценария си неизвестния на никого по това време Слай би могъл да получи около 400 000 долара.

Въпреки тежкото си финансово състояние, Сталоун отказва да продаде сценария. С течение на времето той намери студио, готово да заснеме филма при неговите условия! И когато “Роки” стана супер хит, Слай изпадна в немилост за много големи фигури в Холивуд.

Сталоун е доста взискателен – няколко популярни актьори споделиха, докато са били на снимачната площадка. Долф Лундгрен заяви, че по време на снимките на „Роки 4“ е получавал заплахи за уволнение от Сталоун по 50 пъти на ден. В същото време Долф Лундгрен твърди, че се е опитвал да направи всичко по начина, по който Сталоун иска – просто последният постоянно не харесвал нещо.

Стивън Сегал отказа да се снима във филма “Непобедимите” с аргумента: „Някои колеги от снимачната площадка са ми просто отвратителни”.

Сегал не уточни за кого точно става въпрос, но американските медии веднага разбраха, че тези думи визират Силвестър Сталоун.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *