Звезда от „София ден и нощ“ с нови бомби!

Една от звездите в хитовия сериал „София ден и нощ“ Симона наля яко силикон в гърдите си.

Любимката на мало и голямо от продукцията вече гордо пъчи новите си бомби край морето. Гърдите на актрисата са като огромни дини и хващат погледите на мъжете още отдалече.

Калина Иванова, както е истинското име на екранната Симона, реши да се тунингова за първи път в живота си. Мацката от дълго време се замисля да си надуе гърдите, тъй като имала комплекс, че са прекалено малки, писа „България Днес“.

Звездата от сериала е естествено красива и мъжкото внимание към нея е огромно, но Калина е категорична, че с големи цици по-лесно ще успее във всяко едно начинание. Някои от нейните колежки в сериала са наблъскани със силикон и Симона вижда, че жънат успех след успех и са още по-търсени отпреди.

Още в първата серия на новия сезон през есента на „София ден и нощ“ зрителите ще могат да изплакнат очите с новите цици на бунтарката.

В началото на пролетта Калина заряза половинката си Еди Канхуш, с когото играят гаджета и в сериала. Двамата бяха любимци на зрителите, тъй като любовта им пламна още в началото на продукцията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *