Звездите на театъра в Разлог: Пълен салон и бурни аплодисменти за Нона Йотова и Деян Ангелов

Над 500 души в Разлог горещо аплодираха „Влюбена, сгодена, изчезнала“ – постановка на Театър 199 „Валентин Стойчев“ и великолепното изпълнение на Нона Йотова и Деян Ангелов.

Героинята на Нона Йотова накара публиката да премине с нея и се раздели с илюзиите за мечтания принц и безметежната любов. Да потърси убежище в детството си, където е била скрита цялата й жизнена сила и вяра в магичното, за да направи рефлексия на живота си и да проумее, че най-важното за една връзка е комуникацията. Умение, което в днешния пренаситен от информация и виртуални връзки свят, е реално заплашено от изчезване. Но…

Краят е щастлив. Любовта съществува.

Бурни аплодисменти и към артистите се присъедини режисьорката Елена Панайотова, за да получат всички и цветя от кмета на община Разлог Красимир Герчев и председателя на Общински съвет Иван Димитров, от читалище Банско, от Ирина Крънчева.

И песен – подарък от живите човешки съкровища на ЮНЕСКО – Добърските баби, които бяха част от публиката и на специално организираната среща след представлението на чаша шампанско с автограф с артистичния екип.

IX- ят театрален фестивал „Звездите на театъра“ продължава!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *