Звезди на „Атлетико” (Мадрид) помагат за лечението на 3-г. Младен! (СНИМКИ)

Звездите на „Атлетико” (Мадрид) Фернандо Торес и Антоан Гризман станаха първите световни знаменитости, които ще помогнат за лечението на 3-годишния варненец Младен Алексиев, пише Петел. Торес предостави своята фланелка с №9 и автограф, а Гризман – обувките си с автограф. Още другата седмица те ще бъдат пуснати в онлайн благотворителния базар във фейсбук, където всеки може да се включи, като продаде нещо свое в полза на Младен.

Любопитно е, че Торес е играл с въпросната фланелка при успеха с 1:0 над „Лестър” в Шампионската лига в Мадрид. В същия мач пък Гризман бе на терена с жълтите обувки, които сега предостави за благотворителната кауза, и вкара единствения гол от дузпа. Впоследствие той се оказа достатъчен на „дюшекчиите” да се класират за ½-финала.

Ценните артикули пристигнаха във Варна със съдействието на домакина на „Атлетико” Димчо Пиличев, който ги е изпратил на футболния треньор в ОДК Варна Бисер Бъчваров. Последният ще предостави екипа и обувките на бащата на Младен в събота.

Както Петел вече писа, на 3-годишния Младен Алексиев са поставени няколко диагнози, които не позволяват да се назначи адекватно лечение, за да може момчето да води пълноценен живот и да изживее едно истинско детство. Поради тази причина родителите са се насочили към клиника в Германия, където смятат, че ще бъде поставена точна диагноза на сина им.

Повече за благотворителната инициатива може да видите ТУК

Банкови сметки на Младен Алексиев:

лева: BG23UNCR70001522882681

евро: BG70UNCR70001522882805

долар: BG59UNCR70001522882809

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *