Знаци от Вселената, че ще привлечете пари към себе си

Когато кажем или си помислим „искам да имам повече щастие в живота си“, често под това се разбира не само да сме здрави, влюбени, но и да имаме достатъчно пари. Казват, че пиле да те наака е на пари. Дали е така? Със сигурност има знаци, които Вселената ни изпраща и които понякога не забелязваме, а те символизират, че потокът на парите към нас ще се увеличи, пише az-jenata.bg.

Вижте някои от тях и все пак не забравяйте, че парите искат и упорит труд. Също е важно как говорите за тях. Ако се оплаквате как не ви стигат, как нямате, тогава, Вселената улавя тези негативни вибрации. Говорете за парите си, сякаш сте богати. А ако Вселената ви даде тези знаци, не ги подценявайте.

Намирате си пари. Монети, малки суми пари, не ги подценявайте, дори ако ги намерите в супермаркета. Колкото и да са малки и без значение дали сте ги намерили в парка, на улицата или някъде другаде, те са щастлив символ на изобилието, което идва на пътя ви. Всеки път щом намерите монетка, бъдете благодарни на Вселената, дори може да си събирате късметлийските монети.

Обърнете внимание и на вашите сънища. Сънищата за дете, бебе, може да се тълкуват като символ на нова фаза в живота ви, на така желано богатство.

Играете ли тото? Малките печалби също са знак от Вселената, че сте привлекли потока на парите.

Навсякъде виждате магически или ангелски числа (повтарящи се последователности от числа). Това е положителен знак от Вселената, че сте се насочили в правилна посока, за да сбъднете мечтите си. Конкретните числа имат специфични значения.

Ако често виждате 7 или 8, то това е добър показател за финансово изобилие. Също така 77, 777, 888, също носят положителни вибрации.

Магията на лявата ръка. Според общоприетото вярване, когато лявата длан ни засърби, Вселената ни дава знак, че може да очакваме пари. Смята се, че колкото по-дълго ни сърби дланта, толкова по-голяма печалба ни очаква.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *