Зодиите, които са най-добри любовници

Ето я класацията според хороскопа – но това не значи според уменията!

Овен Овните могат да бъдат определени като най-темпераментните любовници. Те са хора, които най-вече държат на собственото си удоволствие.

Близнаци Колкото и да е странно, Близнаците не са склонни да се впускат в приключения в леглото. Но въпреки това интимните преживявания с тях са същински маратон.

Стрелец Младите Стрелци изпитват искрена радост от плътските удоволствия.  За тях това е най-добрият начин за презареждане на батериите и не биха се отказали от интимни преживявания с партньора дори и да са много уморени. 

Скорпион По отношение на интимните преживявания за Скорпиона може да се каже, че знае много и може всичко. Представителите на този знак определено са едни от най-добрите любовници. Но трябва да сте наясно, че в леглото те мислят преди всичко за себе си. Везни Везните заемат почетното първо място в класацията за най-добри любовници. Представителите на този знак избират много внимателно партньорите си и рядко ги сменят. И това означава, че малко хора имат късмета да разберат какво е да имат любовник зодия Везни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *