Ивана и Азис гушкат по 20 бона за Нова година! Вижте останалите

От 15 до 20 000 лева ще трябва да броят собствениците на заведения, ако искат гвоздеят в програмата им за новогодишната нощ за бъдат Азис или Ивана. Изпълнителят на „Мотел“ отдавна подбира участията си у нас, като на 31 декември поема ангажимент на частно парти. Азис не мобилизира бенда си за по-малко от 17 000 лв.

Фолкфурията Ивана ще весели пазарджиклии и гости навръх Новата 2018 година, като концертът ще бъде по традиция на площад „Константин Величков“ пред сградата на едноименния драматично-куклен театър в града. Цената за участие на Ивана включва бенд, двама вокалисти, които покриват репертоар от широк спектър – от турбофолк кючеци през поп класики до джаз стандарти и естрадни шлагери, пише „Монитор“.

За да отпуснат глас в първите минути на 2018-а поне по 10 бона ще вземат Глория, Преслава и Галена. Към 8 бона би прибрала Софи Маринова. По толкова вземат Анелия, както и баща и син Стораро. При поп звездите сред мъжете първенството в хонорарите държи Васил Найденов, който не тръгва на път за по-малко от 15 000 в новогодишната нощ.

Лили Иванова, която е значително по-скъп артист, и тази година избира да си остане у дома на 31 декември. Между 8 и 10 бона на калпак ще вземат Графа и Любо Киров, а актуалното хип-хоп дуо Павел и Венци Венц ще дадат тон за песен срещу 5000 лв. Към 7000 е празничната тарифа на Михаела Филева, а хонорарът на Жана Бергендорф, чиито негативен имидж срина и ангажираността й по клубовете, е паднал до около 4000, твърдят хора в гилдията.

Любопитен е фактът, че детето чудо Крисия печели повече от нея и в пренаситения с корпоративни партита декември не взима по-малко от 5000 лв. за своя микс от кавъри на Джон Леджънд и Лили Иванова. За да стреля с рими в новогодишната нощ, Криско ще натежи с 8 хилядарки с два бона повече ще вземе 100 Кила, който забавлява гостите с тричасов диджей сет, а след това хваща микрофона като изпълнител. За втора поредна година община Пазарджик ще организира фестивала „Коледен Пазарджик”.

Програмата ще стартира на 7 декември с концерт по повод запалването на коледните светлини и светлините на градската елха с участието на Павел и Венци Венц. Коледният концерт на фестивала ще бъде на 19 декември в ДКТ „Константин Величков”, а гвоздеят на програмата ще бъдат Силвия Кацарова и Теди Кацарова.

Малко над 2500 лв. са заделени в местния бюджет на Стара Загора за новогодишното празненство, когато по традиция се набляга на фолклорните изпълнение. Очакванията са тази година малко пред полунощ на 31 декември в парк „Пети октомври“ да свирят и пеят музикантите от група „Авлигите“ с ръководител акордеониста Стойко Златев.

40 000 лева са отделени за празничната програма и украса за Коледа и Нова година в Хасково, съобщиха от пресслужбата на местното кметство. Елхата ще бъде запалена на 12 декември след концерт на група „Вакали“. Сред изпълнителите се открояват „Тоника“ и Николай Славеев, който ще пее в новогодишната нощ.

Между 50 и 150 лева струва наемането на Дядо Коледа за празниците. Няколко специализирани фирми в София предлагат опцията белобрадият старец да посети дома, офиса или учебно заведение, като е възможно той да прелети с шейната си и до други градове, но след заплатени транспортни разходи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *