Ив. Василев и настоящият шеф Д. Гюрова в битка за поста административен ръководител на Районна прокуратура – Дупница

Прокурор Ивайло Василев и настоящият административен ръководител на Районна прокуратура Даниела Гюрова влизат в битка за обвинител  №1 в Дупница. Двамата са подали документи във ВСС за участие в конкурс за административен ръководител на Районна прокуратура – Дупница, който бе обявен, тъй като мандатът на Гюрова изтича на 11 август.

В декларацията за имотното си състояние, подадена във ВСС, прокурор Василев е декларирал 4 апартамента – два в Дупница и два в село в Гърция, в община Пангео. Апартаментите Василев купил с кредити и е платил за всеки по 78 000 лв. Прокурор Василев е декларирал и къщи с двор и парцел в село Драгодан, община Кочериново, и в село Дяково, община Дупница. Декларирал е и парцел от 400 кв.м в местността Гюндера над Сапарева баня. През 2017 г. Василев е получил като дарение от наследство автомобил „Мицубиши”. Собственик е и на лек автомобил „Форд Ка“.

Опонентката му в битката за поста административен ръководител на Районна прокуратура – Дупница Д. Гюрова е декларирала наследствени поземлени имоти в селата Палатово и Стоб, община Кочериново, общо 30 дка и парцел от 1 дка в Дупница, както и апартамент в Дупница, закупен през 1982 г. със заем. Тя е собственичка на по едни етаж от две къщи с гараж, също закупени с кредит.

Д. Гюрова е декларирала и 4 собствени автомобила – „Опел Зафира“, „Хонда”, „Форд Ескорт“ и „Тойота RAV 4“.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...



Д. Гюрова

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *