Игнатова с унищожителен удар по Рачков

„Добре ми е сама, дори обичам да съм сама. Обичам най-много самотните нощи, когато никой не ти звъни по телефона, няма да се разсейваш”, призна Мария Игнатова пред Дарик радио.

Блондинката категорично няма да празнува Свети Валентин и никак не се вълнува от празника, защото се е посветила на работата. Сама измислила заглавието на шоуто си, което ще направи своята премиера след дни в софийски столичен клуб. „Ще си говорим истини и ще споделя някои неща от моя живот.

Приликата с действителни лица и събития няма да е случайна”, призна бившата господарка на ефира. Тя засега не прави планове за шоуто си и ще реши дали ще продължи да го играе след премиерата.

В „Без грам Инстасрам” тя ще излезе на сцената с Алекс Раева, Ненчо Балабанов и Рафи Богосян. Игнатова много държи на съдържанието на шоуто, защото вече й е писнало от готварски предавания и е подготвила по-сериозни предизвикателства за зрителите си. „Спрях да готвя у дома заради многото готварски предавания. Не може само да се плейтва и да се прави капама“, избухна тя.

Водещата на господарите страда за предаването и твърди, че то е изключително необходимо в днешно време, пише Хотнюз. „Дори преди минута ми писа мъж, който подаде сигнал за некоректна фирма”, разказа Игнатова.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *