Играещият треньор на „Вихрен“ се закова на пейката

Без наказания Валери Георгиев, който ще пропусне още два кръга заради крупната санкция от 5 мача, инкасирана след скандалния есенен сблъсък с „Марек“, тръгва за Ботевград „Вихрен“. В автобуса няма да се качи и халфът Илия Каталски, който е трайно контузен. Решението в отбора да играят само местни футболисти инспирира раздялата с опитния Петър Кепов. В зоната на десния бек той ще бъде заместен от Илиян Митрев, който се прибра от Ловеч. Атаката ще води другият възвращенец Венцислав Стоянов, който ще си партнира с голмайстора в зимните контроли Петър Мицев.

„Иска ми се да стане хубав мач и да спечелим. Изпитваме остър дефицит от точки и ако желаем да излезем от опасната зона, трябва да търсим победата във всеки двубой“, коментира играещият треньор на курортистите Емил Тренков, който обаче не възнамерява да влиза на терена.

През есента ихтиманци сравнително лесно си тръгнаха с 3-те точки от Сандански с два гола в рамките на 180 секунди.

„Очаквам да се повтори сценарият да вкараме бърз гол и евентуално втори, с който да затворим мача. Отборът ми е по-силен от първия полусезон“, похвали се играещият наставник на „Ботев“ Валери Свиленов, който и днес ще изведе своите с капитанската лента. Той не може да разчита единствено на полузащитника Васил Велев, който е наказан за натрупани картони.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *