Идеалната продължителност на секса според жените

Когато става въпрос за секс, жените често таят големи надежди за мъжката издръжливост. Проучване, направено в Австралия, разкрива дамските представи за идеалната продължителност на половия акт, nuue в. „Дейли стар“.
Според предишни изследвания актът трае между незавидните 33 секунди и 44 минути, като средната продължителност е 5.4 минути. Имайки предвид тези факти, от австралийската компания Prolong ca направили проучване, което разкрива представата за продължителността на половия акт от гледна точка на дамите. Оказва се, че женските представи варират в зависимост от възрастта.
Като цяло според дамите идеалната продължителност на половия акт е средно 16.07 минути. По-големи очаквания от мъжете по отношение на креватната им издръжливост имат жените на възраст между 45 и 54 години. В техните представи перфектният секс трае 17.3 минути. Според дамите на възраст между 36 и 44 години е желателно мъжът да издържа в леглото 1 6,1 2 минути. Статистиката сочи също, че за внушителните 78.3% от представителките на нежния пол качеството на половия акт е също толкова важно, колкото и неговата продължителност.
Близо 2/3 от жените – 65.4% са на мнение че мъжете масово подценяват силата на прегръдките както преди сексуалният акт, така и след него.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *