Известен актьор сяда в стола на Цитиридис

Задава се може би най-значителната рокада в bTV от напускането на Слави Трифонов. Актьор и доказано име не само на сцената, но и в тв средите, е обсъждан за вечерното шоу, което се срина заради слабия му водещ в лицето на Николаос Цитиридис. За мястото на гръка в студиото е гласен колегата му от сутрешното предаване „Преди обед“ Александър Кадиев, съобщава ПИК.

Този вариант е бил обсъждан още в края на миналата година, като идеята е била синът на Катерина Евро да наследи Цитиридис от 1 февруари. Както е известно, в първия месец на годината, ръководството на Би Ти Ви разпусна гръка и екипа му в творческа отпуска, за да поработят върху нова концепция, която да вдигне шоу.

В крайна сметка е било решено на Цитиридис да бъде даден последен шанс и така е спасил „кожата“, но месец по-късно новата концепция отново не е оправдала очакванията. 

От няколко дни смяната на водещия отново е на дневен ред. Според източници от тв средите, имало вероятност Кадиев да замени Цитиридис още 1 април. Очевидно рейтингът на шоуто с настоящия водещ продължава да е на критичния минимум и Би Ти Ви търси спешно решение, за да спасят шоуто, което е една от най-скъпите им продукции, обясняват си подготвяната подмяна телевизионери.

Ролята му на водещ на вечерно шоу обаче сериозно ще обърка театралния календар на Александър Кадиев, който играе в доста постановки. Според запознати, точно това засега е основният казус, по който се търси разрешение. 

Стиснат ли си двете страни ръцете, Сашко ще напусне „Преди обед“, за да не се задръсти ефира с образа си. Още повече, че в момента върви и „България търси талант“, където също е водещ с Даниел Петканов.

В последно време Цитиридис освен нисък рейтинг натрупа и доста черни точки през ръководството. Преди две седмици обиди по-пълните жени по време на онлайн включванията си в Инстаграм. После демонстрира тотална некомпетентност с незнанието си, че Николета Лозанова вече има един брак зад гърба си.

След което, като типичен пубер, организира онлайн тормоз срещу бившия евродепутат Николай Бареков, насърчавайки потребителите на Инстаграм да спамят профила му. В последното си предаване в сряда вечер пък се отнесе несериозно и към госта си Веселин Маринов, пропускайки да научи нещо супер елементарно – името на новата му книга.

Чашата обаче преля с подигравателния коментар на Цитиридис за Националния празник на България – Трети март. Ето го и него:

„На 3-ти март сме свободни с китайския си смартфон да поръчаме италианска пица от американска компания. Или да идем до унгарската бакалийка с германски обувки и турски дънки, за да си вземем полски домати. Да си направим шопска салата с гръцки краставици и сръбски лук. Вечерта да гледаме руски филм с английски субтитри, докато  ядем американски пуканки. А после да отворим бутилка хубаво японско уиски и да изкрещим в един глас Viva la libertà“, написа „остроумният“ водещ. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

2 Коментара

  1. Пунта Мара

    Сменят едно леке с още по-голям лигльо и некадърник! Има ли кой да гледа това мамино Еврино синче как ще се лигави от екрана? Едва ли!

    Отговори
  2. Hoqta za struma

    Po umreli kucheta ot vodeshtite na bosfor tv i domuz tv nqmq

    Nai umrelite televizii sa tezi
    A pak kakvi smeshnici sa vodehtite…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *