Изгонен за пиянска изцепка футболист от Дъбница намери пристан в Сандански, „Славата“ отнесе разбитата команда на Кокала

Скандалният защитник Раиф Мурадов намери пристан в Сандански. 25-годишният футболист от Дъбница се прочу миналата есен с изгонването му от „Кариана“ с обвинението „пиянска изцепка“.Тогава шефът на клуба от Ерден посочи и питието – водка в кола за камуфлаж, с което е заловен играчът. Сега го приюти в състава си Емил Велев-Кокала, който лагерува в Пиринско начело на червения фенер във Втора лига „Добруджа“. Съставът на добричлии осакатя, след като багажа от курортния град си стегнаха петима основни футболисти: съселянинът на Мурадов – Ахмед Адемов, син на евродепутата Асим Адемов, дългогодишният капитан и лидер на тима Даниел Граматиков, Янаки Смирнов, Дони Дончев и вратарят Димитър Недев. Причината за отлива на играчи е, че ръководството не е спазило обещанието си да им изплати дължимите суми. Състезателите посрещнаха празниците с празни джобове, но проявиха разбиране и започнаха подготовка на 14 януари, заминаха и на лагер, но чашата на търпението им преля, след като били уведомени от шефовете си „пари нема – действайте“. През паузата Кокала натири други 10 от есенния състав.

Вчера разбитата команда на „Добруджа“ претърпя поражение с 0:2 от „Струмска слава“ на терена в Дамяница. Христо Кирев и капитанът Александър Аспарухов от фаул вкараха преди почивката, а орлето в състава на тима от Добрич Тодор Паланков видя червения цвят на съдийския картон.

ЯВОР ПЕЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *