Излиза първото списание за инфлуенсъри

Първото списание, чиято основна тематика ще са инфлуенсърите у нас и по света ще излезе на българския пазар до броени дни. Зад амбициозния проект стои агенцията GBS Models, която също е специализирана към този бранш, който напоследък трупа все повече и повече последователи.

Първата агенция за инфлуенсър модели в България и Източна Европа, ще представя своето списание The Influencer Mag тази събота в столичния клуб Planet day & night. Иновативното списание е с тираж от 70 000 бройки, които ще се разпространяват на български и английски език в модерни заведения, хотели, спа центрове и други луксозни локации. The Influencer Mag представя моделите на GBS Models в изданието по различен и интересен начин.

„Те са млади, секси, модерни, готвят, спортуват и имат какво да ви разкажат. Модерно, атрактивно и най- вече иновативно списанието е ориентирано изцяло към социалните мрежи и техните потребители. В него ще откриете най-актуалните теми, които вълнуват младите- иновации, красиви модели, вълнуващи дестинации. Вече ще можете да държите в ръцете си любимата си социална медия“, разказва за проекта Гаел Бонел Санчес, президент на модната компания.

В продължение на години Санчес работи за най-голямата европейска компания за телевизионни продукции – Ендемол. Там той придобива ценен опит, който му дава стимул да отвори собствена продуцентска къща – BSP Pictures, с която заснема няколко филма, които печелят награди на международни конкурси.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *