Изчезналият във водите на Дунав Боян бил добър плувец

Без резултат продължава издирването на 16-годишния Боян Маринов, който снощи изчезна във водите на Дунав край Силистра. В акцията са организирани граничните структури на България и Румъния, които координират действията си, съобщава „Булфото“.

Според свидетели на трагедията при настоящото високо ниво на реката и бързите течения е малко вероятно тялото да бъде намерено в българската акватория. По думите на родителите му Боян е отличник в училище и добър плувец, има две сестри и двама братя, трима от които са по-големи и работят в страната и чужбина. Майка му и баща му са безработни и семейството живее при крайно бедни условия. 

Какво е накарало децата да отидат на рибарската стоянка и да плуват в неохраняемия район, си задава въпроси бащата. Той не изключва и вероятността сина му да е бил бутнат във водата, уж на шега. Същевременно до лодкостоянката има охранителна камера, монтирана от рибарите. Може би кадрите от нея ще дадат отговор на родителите и следствието. Образувано е досъдебно производство, но официална информация по случая не е дал никой.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *