Интелигентност според зодията

Когато става дума за интелигентност, обикновено хората се сещат за способността на някой да запомня определена информация, което всъщност не го прави по-умен от останалите. Всеки човек е надарен с различни умения, в които е по-добър от другите. Каква е вашата интелигентност според зодиакалния знак:

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец)
Те имат интуитивна интелигентност. Виждат възможностите и поемат рискове, за да получат максималното. Ако сте видели някой продукт или услуга, които са спечелили милиони и сте си помислили „Защо аз не се сетих за това?“, да знаете, че всъщност се е сетил някой огнен знак. Освен те имат невероятната способност да убеждават другите, знаят, че ако положат достатъчно усилия накрая всички ще бъдат на тяхното мение.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог)
Тези знаци имат практична интелигентност, с която умеят да решават проблемите просто мигновено. Те винаги се сещат за най-доброто решение и вече го правят, докато другите още се чудят откъде да започнат. В главите на земните знаци всичко вече е измислено, те само чакат да дойде моментът в който ще го споделят с останалите. Това са знаците, които знаят точно как се правят парите, как се стига до върха стъпка по стъпка.

Водни знаци (Рак, Скорпион, Риби) 
Водните знаци имат невероятно усещане за бъдещето. Те виждат нещата в перспектива, разбират мотивацията на останалите и винаг усещат как се чувстват те. В китайската астрология водата е свързана с интелигентността. Думата „гений“ най-често е свързвана с Алберт Айнщайн, който е зодия Риби.

Въздушните знаци (Блзинаци, Везни, Водолей) 
Въздушните знаци имат идеалистична, аналитична интелигентност. Те живеят в света на идеите и са свързани със социализацията. Освен това на тях се пада честта да носят знанието – с много богата обща култура, те са компетентни по всички въпроси. Въздушните знаци умеят да поглеждат ситуацията отвисоко и да бъдат субективни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *