Интензивен трафик на Кулата

Трафикът е интензивен на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и с Гърция, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР, на сайта си.

По границата с Румъния движението е натоварено на ГКПП „ДМ Русе“ и „ДМ Видин“ на вход и изход за леки и товарни автомобили. На граничните пунктове „Кардам“ и „Никопол“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

Трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата“ и „Маказа“ на изход за леки автомобили на границата с Гърция. През граничните пунктове  „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични пунктове. На „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границите с Република Северна Македония и с Турция. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *