Интересни за мъжете, които жените никога няма да проумеят

Въпреки непрестанната борба за равноправие между половете и в работата, и в живота, има неща, които нежният пол не разбират, пише trafficnews. Просто защото не са мъже.

1. Бръсненето на лицето е по-неприятно, отколкото бръсненето на краката.
Да, краката са по-дълги от лицето, но на него има повече нервни окончания, трябва да се премине през всички тези гънки около брадата и скулите… Всеки един мъж ще потвърди, че това е ужасно досадна работа, и по никакъв начин не може да се сравнява с бръсненето на краката. Все пак наболата брада личи от километър, а дамите лесно могат да скрият небръснатите си крака. 

2. Той просто не може да спи на неговата си страна на леглото.
Освен това му е трудно да го прави без възглавница или одеяло между краката. И през нощта при всички положения ще е в твоята половина на леглото.

3. Когато го ударят по скротума, това е най-голямата болка на света.
Няма по-голяма болка, каквото и да им говорим за контракциите и раждането. Всеки мъж след подобно нараняване се свива в ембрионална поза, а от очите му започват да текат сълзи.

4. Мъжете трябва да бъдат мъжествени, а това дразни мнозина от тях.
Обществото им диктува да бъдат силни, никога да не плачат и хобито им да не е готвенето. Добре, в наши дни този натиск намалява. Но е интересно колко гениални готвачи или плетачи са изчезнали безславно, защото са се притеснявали да заявят пред света своята гениалност.

5. Той се заглежда по други жени, но не защото иска да се среща с тях.
Първобитният инстинкт съветва: „Погледни тук, гледай какви гърди!“ Той го слуша и обръща глава, но след пет секунди е забравил какво е гледал.

6. Трудно е да се изразяват емоции, ако не трябва да плачеш.
Той, разбира се, няма желание да ридае през цялото време, но това, което му пречи да проявява силни чувства, е нехуманно. Не трябва човек да бъде поставен между гнева и любовта и да се подменя тъгата с разговори.  

7. Комуникацията между мъже
На тях не им задължително да си общуват с думи. Редица кимания или пляскания на ръце заменят целия диалог.

8. Когато е възбуден, всичко останало престава да съществува.
Секс в неподходящия момент? Добре, това означава, че горящата сграда, в която се намирате в момента, ще трябва да почака малко.

9. Той не разбира защо вашата коса е навсякъде
И изобщо не е виновен, че намира косми под душа, нали си е измил след себе си.

10. Внезапната ерекция
Той не може да я контролира, тя се появява, когато си поиска. Дори и след хормоналния апокалипсис през пубертета тя се случва често: той се възбужда, докато чете в социалните мрежи, гледа през прозореца или напротив – мисли как да не получи ерекция. Това е положението.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *