Интригуващи двубои в турнира за „Купите на община Благоевград”

Съвсем очаквано, още първите два мача от елиминационната фаза на турнира за „Купите на община Благоевград” предизвикаха много емоции сред зрителите на стадион „Христо Ботев”. Първи на терена излязоха отборите на ПФК „ЦСКА” и кипърския „Апоел”-Никозия. Армейците поведоха с 1:0 през първото полувреме. Столичани бяха по-добрият отбор, но затвърдиха превъзходството си с два късни гола, за да спечелят с крайното 3:0.

Оспорван двубой се получи между домакините от ОФК „Пирин” и тима на ПФК „Славия”-София. „Орлетата” поведоха с 1:0, но „белите” изравниха още в следващата атака. Двата отбора изпуснаха добри положения за гол, но в крайна сметка две грешки в защитата на „Пирин” бяха наказани от футболистите на „Славия” и двубоят завърши при резултат 1:3 в полза на белия тим.

Много заряд обещават и срещите, които ще се играят във втората част от днешния ден. Голямото дерби започва от 17:30 часа е между португалския колос ФК ,,Бенфика“ и сръбския гранд ФК ,,Цървена звезда”. Последният двубой е от 18:40 часа и изправя един срещу друг хърватския ФК ,,Динамо”-Загреб и сръбския ФК „Войводина”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *