Инфлуенсърка се обезобрази след поставяне на ботокс

Тя е млада, красива и не се срамува да застане пред камерата, за да покаже как се облича, гримира и какви трикове ползва, за да поддържа своята визия. Тя е Уитни Буха, лайфстайл блогър от Чикаго, който решава да си сложи ботокс на лицето – решение, което ѝ донася куп проблеми.

След като ѝ вкарват протеина за елиминиране на бръчките, едното око на русокоската остава широко отворено, докато другото се притваря. Това се случва, защото не ѝ поставят инжекцията на правилното място, с което засягат очните нерви. Заради смущаващото изражение на лицето ѝ и трудностите, които среща, за да се оправи, жената посвещава серия от публикации за рисковете, които крият разкрасителните процедури.

„Това е толкова смущаващо и аз наистина не искам да го показвам, но всички го харесват и казват: „Можем ли да го видим?“, коментира авторката на блога „Something Whitty“. По думите ѝ, тя дори и не подозирала, че може да ѝ се случи такова нещо вследствие на ботокс, инжектиран твърде близо до окото. И тъй като много жени като нея прибягват до него, тя е длъжна да разкаже за последствията.

Какви рискове крие ботоксът на грешното място?

Уитни се информирала отлично за процедурата, избрала внимателно и мястото, на което да ѝ я направят. Но не очаквала, че след като се прибере, дясната ѝ вежда ще се вдигне рязко. Веднага щом се погледнала в огледалото, се върнала в клиниката. Добавили ѝ още малко ботокс в лявата страна, но нещата излезли извън контрол.

Буха се снима всеки ден и показва как едната ѝ страна е повдигната, вследствие на което с дясното око сякаш намига, а лявото е широко отворено. Среща се и с много лекари, които ѝ обясняват, че ботоксът е нарушил зрението ѝ.

Инфлуенсърката споделя видеа в Instagram, в които изпробва най-различни неща, за да оправи лицето си – от поставяне на топли превръзки, до капки или лечение с вибрации.

loading...


https://www.instagram.com/reel/CNTfDIZH7Gz/?utm_source=ig_embed

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *