ИНЦИДЕНТ НА Е-79! Скала се стовари пред патрулка, полицаите на косъм от трагедия

Патрул на Пътна полиция във Враца се удари в мантинелата заради паднала скала на международния път Е-79, съобщава „Булнюз“. Служителите на МВР се прибирали към областния град от дежурство, когато малко преди Мездра пред тях паднала голяма скала.

При опит да избегнат удара, патрулката се завъртяла на мокрия път и се ударила в мантинелата. Истински късмет е, че точно в този момент не е идвал насреща ТИР или друг автомобил, и така е избегната трагедията. На метри зад мантинелата е река Искър и е имало реална опасност при по-силен удар патрулката да падне във водата.

За щастие полицаите са се отървали невредими, за разлика от служебния автомобил, който е сериозно повреден от сблъсъка в еластичната преграда.

Заради инцидента движението в лентата в посока София е ограничено до пристигането на комисия, която да документира произшествието. Междувременно полицаите изчистиха част от парчетата, на които се разбила падналата скала, за да може да се минава в другата лента и да не се образуват задръствания. На това място често падат скали, но досега не се е стигало до толкова сериозен инцидент.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *