ИНЦИДЕНТ ПРЕД АВТОКЪЩА В БЛАГОЕВГРАД! Шофьор помете велосипедистка от Испания

25 -годишната Беатрис К.,  велосипедистка от Испания, е блъсната от лек автомобил в Благоевград. Пътният инцидент станал малко преди обяд в района на Стилдом. Велосипедистката се движела в посока от кв. „Струмско“ към КАТ- Благоевград , след преминаването по бул. „Пейо Яворов“ и кръстовището при магазин Стилдом продължила по тротоара. Пред  автокъщата е ударена от 53-годишен шофьор от Благоевград, който излизал на заден ход и нямал видимост от намиращата се в непосредствена близост будка за пазач. При сблъсъка велосипедистката паднала и наранила главата и рамотото си. Сигнал за пътния инцидент е подаден на тел.112. На място й е оказана първа помощ от екип на Спешен център- Благовеград и с линейка е транспортирана до благоевградската болница.

Пациентката е приета в стабилно състояние, не е губила съзнание, при направените изследвания травми на главата не са установени, каза дежурният лекар в Спешно отделение д-р Куньова. Тя поясни, че оплакванията от болка в рамото са от стара травма, няма луксация. Пострадалата пешеходка е освободена за домашно лечение.

На 53-годишия шофьор от Благоевград е взета кръвна проба за алкохол. Обстоятелстава за инцидента се изясняват от служители на ОД на МВР- Благоевград.

СЛАВА ИВАНОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *