Италианско семейство нае ресторант “Замъка” край главен път Е-79, на разклона за Бобошево. На клиентите си в уютното заведение, обзаведено с вкус и стил, ще предлагат вкусни специалитети от родната им Сардиния,
Семейство Отавио и Карла Икарала посрещнаха 150 гости българи и италианци на откриването на ресторанта. Домакините се бяха подготвили с вкусни специалитети по сардински рецепти и италиански напитки. Собственикът на имота Владимир Геров подари на Отавио домашна 50-градусова ракия, произведена лично от него, и му пожела да му върви по вода в новия бизнес.
Отавио и Карла Икарала от две години са собственици на цех за изработка на метални части за локомотиви в с. Крайници, община Дупница. Преди да се заселят в Дупница, Карла е работила като дизайнер, украсявала ресторанти за семейни и други тържества. Тя искала да има собствен бизнес и решили със съпруга й да отворят ресторант, в който да предлагат вкусни ястия, гарнирани с много сосове, от родната им Сардиния, които нямат нищо общо с италианските блюда, предлагани в ресторантите, които се отварят в България. За да няма български привкус приготвяната храна в ресторант „Замъка“, Отавио довел двама готвачи от Сардиния – Мария и Винченцо. В заведението ще се предлага само прясна храна, както е в Сардиния, като зеленчуците, плодовете и месото ще се купуват от местни производители. Ще се приготвят и специалитети от прясна риба, а не замразена, пак в духа на Сардиния. Рибата ще се доставя от развъдник в Благоевград. Всички видове сосове, млечни продукти и алкохол ще се доставят от Сардиния.
Семейство Икарала кани любителите на приятната атмосфера и вкусната храна на страхотни екзотични ястия в ресторанта им, където да се насладите на красивата природа край пътя за село Смочево, а от там можете да посетите и Рилския манастир…
ЙОРДАНКА ПОПОВА
Италианско семейство нае ресторант „Замъка“ на Е-79 край Бобошево, изненадват гостите с екзотични ястия по рецепти от Сардиния
loading...