Каква е вашата карма според рождената дата

Всеки идва на тази земя със своята карма – това, което трябва да отработим в този живот, останало от миналите ни животи, iдвайки на тази земя носим в своята карма и колкото и да се опитваме, няма да избягаме от нея, но можем да я отработим, за да намерим душевен покой.

 

Родените между 19 февруари и 20 март са трябва да се научат да бъдат по-упорити и постоянни, да довършват до край започнатото, защото твърде често се отнасят и оставят работата си недовършена. После се чувстват виновни и дори започват да обвиняват другите, че не си свършили работата. Докато не поемат пълен контрол над действията и мислите си, няма да намерят душевен покой.

Ако сте родени между 20 януари и 18 февруари, трябва да се научите да бъде по-смирени, да приемате другите без да ги съдите и да се научите да забравяте миналото и да продължавате напред. Ако искате да отработите кармичните си уроци, трябва да започнете да виждате добротата около и в себе си.

Ако вашата рожден дата е между 22 декември – 19 януари, то вие робувате прекалено много на реда и правилата. Това ви тежи и трябва да се справите с тази зависимост, ако искате да отработите кармата си. Отпуснете се, за да видите, че не винаги нещата вървят по строго определен ред и понякога зад ъгъла чака нещо изненадващо и хубаво.

Ако сте родени между 23 ноември -21 декември, трябва да вярвате на интуицията си, тя е много силна при вас. Когато се научите да слушате вътрешния си глас, ще разберете, че имате голямото предимство – да знаете какво да направите, как и кога.

Родените между 23 октомври и 22 ноември често пъти изпускат момента и се чувстват в безтегловност. Опитват се да компенсират това с упражняването на прекалено голяма власт, понякога бездействат, а друг път се месят прекалено много.

Родените между 22 септември – 22 октомври обичат да живеят извън реалността. Розовите очила са хубаво нещо, но когато се носят с мярка. Научете се да виждате реалността и ще бъдете наистина щастливи, вместо да се разочаровате постоянно, че не всички живеят на розовия ви облак.

Ако сте родени между 22 август – 21 септември, сте истински късметлии – ще получите всичко, което искате. Но при две условия – да се научите да бъдете търпеливи и да използвате правилно енергията си. Отпуснете се и очаквайте най-доброто, то ще дойде!

Родените между 22 юли – 21 август трябва да се опитат да не контролират всичко. Когато се успокоите и приемете, че не можете да сте навсякъде и да правите всичко, нещата ще си дойдат на мястото. Спрете да се опитвате да промените света и го обичайте такъв какъвто е.

21 юни – 21 юли – спрете да мислите в черно и знайте, че ще ви се случи всичко, което искате и то ще бъде прекрасно. Вторачвате се прекалено много в лошото и не можете да се насладите на доброто и красивото.

Родените между 21 май- 21 юни не трябва да се борят с вятърни мелници. Спрете да се борите – не е нужно да разрешите всички световни проблеми. Слушайте сърцето си, но не забравяйте и разума. И знайте, че трябва да има баланс между двете.

20 април – 20 май – живейте според собствените си разбирания, не според тези на другите. Спрете да живеете според това какво искат от вас и не живейте така сякаш сте на Страшния съд – това е вашият живот, живейте го!
21 март – 19 април – спрете да преувеличавате проблемите и започнете да се радвате на живота си. Свалете увеличителните очила и увеличете позитивното в живота си, това ще ви направи безкрайно щастливи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *