Каква е тайната на неувяхващия секс

Сексът ви вече е по-скоро рутина, отколкото желание за размяна на ласки? Случва се по-рядко от избори в Северна Корея? Тогава определено не сте сами. Докато 57% от мъжете, които имат дълга връзка, споделят, че не са особено щастливи със сексуалните си дела. Но има и двойки, които твърдят, че продължават да се радват на същия интензитет и удоволствие като през първите шест месеца на отношенията си, нищо че са доста години заедно. Каква е тайната?

Нежни са и извън кревата
Един от най-големите помощници на сексуалното доволство не са извратените пози или играчките, а колко щастливи са двойките извън леглото. Ако през деня им има копнеж и нежност, то със сигурност това ще продължава и в най-интимните им часове.

Говорят за секс
Двойките, които обсъждат сексуалните си въжделения не само по време на самия акт, но и извън него, са в пъти по-доволни от това, което им се случва между чаршафите. Ако пък се чувствате неловко да говорите за фантазиите си предварително, дискутирайте най-приятните моменти от последния ви полов акт. Похвалата на партньора ще свърши още по-големи чудеса следващия път.

Фокусират се върху нейното удоволствие
Всеизвестно е, че задоволената жена е гаранция за хармония и покой вкъщи. И това нека не бъде прочетено с насмешка. Истината е, че нашият оргазъм е по-придирчив и затова трябва да бъде по-ухажван.
Само 66% от жените достигат до края по време на секс. Ако и двамата партньори изпитват кулминация, съвсем нормално е да искат и по-често да правят секс. А както знаем, колкото повече, толкова повече.

Правят промени
Съвсем нормално е, ако си правил секс с един партньор 2000 пъти, да ти е писнало малко от вида на програмата. Двойките, които въпреки много навъртян стаж в леглото и извън него продължават да правят често секс, обичат от време на време да променят позициите, купуват си сескиграчки, гледат порнофилми, измислят ролеви игри.

Създават си настроение
Запалени свещи и музика, която възбужда сетивата, може да свършат чудеса със сексуалния живот понякога. Повечето двойки реагират добре към тези атрибути, стане ли дума за създаване на подходящо настроение за секс. Дългогодишните двойки с добър секс са категорични, че обичат ,преди да си доставят взаимно плътско удоволствие, да дадат заслуженото и на другите си сетива.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *