Каква си в отношенията с мъжете според хороскопа?

Чудиш се кои са твоите силни страни в любовта? Дали предпочиташ да бъдеш нежна или страстна, властна или зависима, грижовна или капризна? Това зависи много от ролята, която оказва планетата Венера върху зодиакалния ти знак. 

Неслучайно Венера е наричана „малко щастие“. Именно тя отговаря за емоциите, за личното щастие на човека, за успехите му в семейния живот и любовта и за уменията му да изгражда отношения с партньора. 

Венера в Овен

Притежаваш ярка, притегателна външност и си свикнала да показваш емоциите си. Стремиш се вечно да бъдеш първа, а заради любимия си готова на подвиг. 

Венера в Телец

Ти си женствена и нежна, при това много практична. Обичаш да се занимаваш с домакинство и можеш да превърнеш всяка къща в райско гнезденце. Обличаш се добре и с вкус. Умееш да отстояваш своето. 

Венера в Близнаци

Ти си невероятно подвижна, любознателна и открита. Не обичаш еднообразието, особено в любовта. Нуждаеш се да чуваш непрекъснато добри думи по свой адрес. А гласът на партньора ти трябва да е с много хубав тембър. 

Венера в Рак

Тайничко си мечтаеш всички да те обожават. Ти си много прикрита, дори тайнствена натура. Чувствителна, сантиментална много лесно се обиждаш, а обидата можеш да таиш дълги години в себе си, без да си признаваш. Можеш да бъдеш прекрасна и вярна съпруга. 

Венера в Лъв

Жизнерадостна хедонистка, обичаш да получаваш удоволствия от живота. Не се стесняваш да демонстрираш чувствата си и често доминираш в отношенията с партньора. Готова си да извършиш огромна саможертва в името на любимия човек. 

Венера в Дева

Практична, пресметлива, понякога дори малко стисната. По-често се вслушваш в гласа на разума, отколкото в този на чувствата. Отнасяш се критично към партньора си и постоянно се стремиш да го усъвършенстваш и превъзпиташ. От себе си също изискваш много. 

Венера във Везни

Стремиш се да създадеш атмосфера на хармония, изящество и красота около себе си. Страхуваш се много от конфликти и остро противопоставяне. Много ти е трудно да направиш избор. Притежаваш превъзходен вкус и чувство за хармония. 

Венера в Скорпион

Контролираш всичко и искаш да знаеш всичко за партньора си. Ти си страшно ревнива и склонна към конфликти. Но пък си толкова секси, магнетична и умна, че партньорът ти забравя за всички обиди и отново си губи ума по теб. 

Венера в Стрелец

Ти си общителна, доброжелателна, увличаш се по спорта и пътешествията. Стремиш се да командваш и затова предпочиташ брака без задължения. С теб се живее много леко, възприемаш света позитивно и не зацикляш над проблемите.  

Венера в Козирог 

Ти си много сдържан човек и не обичаш да показваш емоциите си. Практична, а в маниерите и общуването си леко суховата. Дълбоко в душата си много раним човек, склонен към песимизъм и депресии. Като партньор в живота си истински подарък – вярна, надеждна и разбираща всичко. 

Венера във Водолей

Най-много цениш свободата и предпочиташ свободните отношения. Склонна си към рисковани експерименти, в това число и в любовта. Ти си доброжелателна, усмихната и остроумна. 

Венера в Риби

Ти си много грижовна и състрадателна личност. Имаш богат вътрешен свят и притежаваш творчески таланти. Лоша шега може да ти изиграе факта,  че си страшно доверчива. Това много лесно може да те направи жертва на измама. Освен това си сантиментална, отзивчива и чувствителна. /jenata.blitz.bg 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *