Какво Ви вещаят звездите за месец юли – пълен хороскоп за всички зодии

Хороскопът за юли 2019 г. ще донесе положителна енергия на хората. Дните през този месец са едни от най-дългите в годината, които можем да оползотворим добре. Някои може да искат да прекарват повече време в работа, други напротив, мислят за дълги, романтични вечери.

Така или иначе, според звездите е ясно, че през юли хората обикновено не се мръщят, пише astrostar.eu. Можете да се радвате на отлично физическо здраве, което обикновено е в най-добрата си форма този месец. Определено няма да ви липсва мотивация.

Овен

В разгара на лятото представителите на зодия Овен, няма да мислят за почивка. Ще бъдете загрижени за работните задачи и проблемите на роднините. В суматохата на ежедневието, не забравяйте да направите пауза за почивка, в противен случай ще докарате тялото си до изтощение. Също помислете за близките, семейството ви вече е забравило, кога за последно сте прекарвали времето си с тях.

През юли, няма да е необходимо да се борите за място под слънцето – насладете се на това което имате, не се отказвайте от бизнес пътувания. Но интересите на семейството, все пак трябва да бъдат на преден план. Методично и спокойно, решавайте всички натрупани проблеми. Пари, здраве, семейство, кариера – през юли имате шанс да подобрите ситуацията на всички фронтове. Би било хубаво, да отидете някъде и да си починете.

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака, трябва по-често да излизат сред хората, където може да направят нови запознанства с представители на противоположния пол. Отворете се към света и общувайте с другите хора и ще видите колко интересни личности има около вас, дори може да се влюбите в някого. Тези, които вече имат връзка, ще продължат напред и могат да решат да предприемат следващата стъпка към създаване на семейство. Годината е благоприятна за такива подвизи и благославя съвместното съжителство.

Семейните ще се сблъскат, с много неприятности у дома. Ще им се струва, че нямат време и с нищо не се справят, което ще подкопае авторитета ви в очите на семейството. Половинката и децата, могат да ви се обидят за честите закъснения или за липсата на внимание към тях. Предупредени – въоръжени, опитайте се да не оставате твърде дълго на работа, за да не унищожите най-ценното в живота си.

Кариера и финанси

Юли е месец, в който катастрофално няма да ви стига времето на работа. Ще вършите работата на колеги, забравяйки за своите собствени задължения. Шефовете ще ви товарят със задачите, на служители излязли в отпуска и ще намекват да работите извънредно. Единственото радостно е, че за двойната работа ще получите прилично заплащане, а парите сега ще са ви много нужни. За безработните, съдбата е подготвила много интервюта, но придирчивите представители на знака дълго ще избират подходяща позиция и заплата.

През този период, трябва да избягвате да взимате прибързани решения. Независимо от факта, че имате отлична интуиция, не може сами себе си да съветвате, както и да се доверявате на другите. Може да попаднете под влиянието на хора, грижещи се само за собствената си изгода. За учудване финансовата ситуация, ще бъде изненадващо стабилна, няма да заемете заеми или кредити, напротив, очаква се голяма покупка в края на месеца. Старайте се, умът ви да взима връх над желанията и инвестирайте парите в нещо полезно.

Здраве

През юни има риск, от получаване на слънчев или топлинен удар. Е, разбира се, защото сте огнен знак, освен това е лято, а и напрежението в работата ще е голямо. Старайте се, да не прекарвате много време на слънце и често вземайте душ. След средата на месеца, се увеличава рискът от невроза, поради прекомерен стрес и натиск на работното място.

Членовете на семейството, също ще спомогнат за влошаване на нервното ви състояние. Трябва да научите да релаксирате и поне 20 минути на ден, да си почивате от всичко и всички. Ако не може да облекчите напрежението, тогава опитайте с лечебна музика.

Телец

През юли представителите на зодия Телец, ще бъдат изпълнени с енергия и готови за ново начало. Очакват ви незабравими пътувания, приключения, забавна почивка с приятели, а някой и романтично запознанство. Може дори да се замислите за промяна на имиджа, което ще предизвика още по-голямо внимание от страна на другите.

През този месец, трябва да престанете да се дразните на целия свят. За да повдигнете падналото без причина настроение, помислете за получено преди време бизнес предложение. То заслужава внимание. Понякога нерешителността е специфична за вас, но не и сега. Чувствате се пълни с енергия и сте готови да я използвате. Всички ще искат да са с вас – роднини, приятели, близки, ще търсят вашата компания.

Любов и семейство

През юли, ще се влюбите в себе си, а след това всички останали ще бъдат привлечени от вас. Промяната на имиджа или гардероба, ще бъде много от полза и ще ви предаде увереност в любовните дела. Необвързаните представители на знака, ще се влюбят в интересен човек, който ще се окажа и добър приятел. Препоръчително е да бъдете по-уверени и да не спирате ентусиазма си в търсене на любимия човек, защото той вече е някъде наблизо.

Семейните ще преминат, през кризата в отношенията. Ще трябва да изяснявате някои обстоятелства, ще разбудите миналото, което ще доведе до много спорове и кавги. Препоръчително е да действате, по-спокойно и мъдро. Не преминавайте на груб тон и се опитайте да се разберете с любимия човек, без да прибягвате до обиди. Към края на месеца ще осъзнаете, че никой на света не ви е по-скъп и по-близък от съпруга.

Кариера и финанси

По отношение на кариерата, ще имате необичаен късмет. Приятно ще изненадате шефовете със своите идеи и ще получите нова интересна задача, която ще изпълните блестящо в най-кратки срокове. Ако имате нужда да установите полезни контакти, да сключите споразумения, да убедите някого, че сте прави, не губете времето си. Всичко, което правите на работното място сега, обещава да бъде успешно.

Финансовото положение, ще бъде стабилно. Освен това ви очакват чудесни възможности и ще може да създадете много неща, от нищо. Но не бива да се забърквате в рискови спекулации и начинания. Единственото нещо, за което може да имате по-големи разходи, е здравето. В труден момент ще бъдете подпомогнати от близък човек, който няма да иска нищо в замяна.

Здраве

През юли към здравните проблеми, трябва да подхождате разумно: не се претоварвайте, почивайте си пълноценно. Съдбата ви е надарила с висока жизненост. Проблема тук е, че обичате да поемате непосилна работа и да давате обещания, поради които непрекъснато всички ви търсят. Поради това, са възможни здравословни проблеми.

През този период, ще са уязвими- зъбите и уши, нос, гърло и може да се разболеете в най-неподходящия момент. Профилактиката е най-добрият начин, да не попаднете в неприятна ситуация и да не харчите много пари за лечение. Особено внимание трябва да обърнете също на кръвоносната система. Възможна е инфекция, която да доведе до усложнения. Лекувайте се само при специалисти и не приемайте сами лекарства.

Близнаци

За една част от представителите на зодия Близнаци, юли ще премине безгрижно. Важните задачи, ще бъдат отложени за началото на есента. В същото време, ще може да ходите на гости, да се забавлявате или просто да се наслаждавате на лятото. Помислете как да създадете хармония с външния свят и съдбата ще бъде благосклонна към вас. Месецът е благоприятен за почивка, пътуване, ремонти в дома.

За други представители на знака, това ще е месец на промяна. Но това е само за по-добро, защото вие сами отдавна искате да промените живота си. Много от събитията, ще се развиват бързо, а причината за това ще бъде вашата решителност и инициатива. Така че изправете се и вървете смело към новото начало. Първата половина на месеца, обещава да бъде богата на комуникации, а през втората смело осъществявайте творческите си начинания.

Любов и семейство

В личния ви живот през юли, всичко ще е прекрасно, това е време за дълбока и приятелска комуникация с вашата половинка. Взаимоотношенията, ще се развиват по-лесно от всякога. Ще може спокойно да задавате различни въпроси, да говорите за чувствата си, да убеждавате.
Но ако се държите безчувствено, тогава няма да може да избегнете скандалите у дома. За да избегнете това, обръщайте по-голямо внимание на любимия. Спомнете си за миналата страст и изненадайте половинката.

Необвързаните, лесно ще завързват запознанства. В общуването винаги привличате вниманието към себе си, разказвате различни истории, открито се възхищавате на събеседника, обсипвате с нестандартни комплименти. Вашите обаждания по всяко време на денонощието, вълнуват въображението. Във всяка компания, към вас ще се отнасят с голяма симпатия. Затова по-често ходете на гости и посещавайте различни събития.

Кариера и финанси

В областта на кариерата през юли, трябва да сте много внимателни при сключване на бизнес споразумения и подписване на важни документи. Възможно е да бъдете измамени и да откриете това по-късно, когато нищо не може да се промени. Правете планове, съставете си график, обсъждайте с колегите текущите дела, но не предприемайте нищо ново.

Тези които се занимават с интелектуална дейност в този период, не трябва да затъват в сложна работа. Лятното настроение ще ви лиши от обичайната концентрация и може да направите грешки.

Във финансовата сфера през юли, не трябва да пилеете пари на вятъра. Правете покупки, както малки, така и големи, само в случай на спешна нужда. Преди да се увлечете от инвестиране, претеглете плюсовете и минусите, така че да не останете в бъдеще без нищо. Заеми е по-добре да не давате, дори и най-близките хора. Има вероятност парите да ви бъдат върнати с няколко месеца закъснение или изобщо да не бъдат върнати.

Здраве

През юли, трябва да сте внимателни при шофиране и да избягвате всякакви рискове. През този период, има голяма вероятност от наранявания и злополуки. Не злоупотребявайте с алкохола, иначе рискувате не само да унищожите черния си дроб, но и да направите толкова неприятни неща, че след това трудно ще се измъкнете.

Обърнете специално внимание на имунитета. Въпреки факта, че навън е лято, рискувате да настинете или да хванете вирусна инфекция, която ще унищожи всичките ви сили и ще се чувствате като изцедени. Пийте витамини и по-често си мийте ръцете. При първите симптоми, потърсете квалифицирана лекарска помощ.

Рак

Представителите на зодия Рак, ще трябва да избират кое е по-важно за тях през юли: да печелят пари или да си почиват. И в двата случая, ще спечелите или финансово или в емоционален план. Пригответе се за неочаквани обрати, които ще бъдат много през юли. Но едно нещо е сигурно – дори на почивка, представителите на вашият знак, ще може да спечелят прилична сума пари.

Тези които изберат да работят, ще бъдат толкова зарити с работа, че ще им се струва, че няма никакъв шанс, да се измъкнат дори за малко този месец. Но една щастлива случайност в края на месеца, ще ви позволи да опаковате багажа и да се отправите на пътешествие. Вие болезнено искате промяна и съдбата ще ви помогне за това. Починете си добре и натрупайте сила за бъдещи постижения. Ако не се противите на обстоятелствата, всичко ще се развива по най-добрият начин за вас.

Любов и семейство

Ще бъдете омаяни от нови чувства, които ще се появят в средата на едно интересно пътуване. Забравете всички проблеми и се насладете на момента. Новите отношения обещават да бъдат дългосрочни и определено могат да доведат до брак. А тези, които отдавна са уморени от трудни взаимоотношения, е препоръчително да направят пауза и да се разберат със своите желания. Ако не го направите, ще се изострят противоречията и ще се стигне до конфликти.

Семейните ще искат, да отрупат любимите си хора с внимание. Може да изненадате втората си половинка, подарявайки и цветя, правейки красиви комплименти. Само не прекалявайте, за да не възникнат подозрения, че след това ще трябва много да се извинявате и доказвате своята честна и искрена любов.

Кариера и финанси

В работата, късметът ще бъде на ваша страна. С минимални усилия, ще успявате повече от всякога. Колегите ще завиждат на вашия ентусиазъм и спокойствие. А вие, ще се наслаждавате на ситуацията и ще се опитате да поемете повече задачи, ако разбира се преследвате повишение. Тези, които отиват на почивка, съдбата ще им подхвърли работа в интернет. Творческите личности, могат да изкарат добри пари от хобито си, много от вас, така ще се увлекат, че ще решат да сменят професията си

Финансовото положение, ще бъде стабилно, така че, няма да имате нужда от кредити или заеми. Напротив, хората около вас ще искат да им заемете малки суми, но не бързайте да давате пари. Тъй като самите вие, ще имате нужда от тези средства в последните дни на месеца.

Здраве

Препоръчително е през юли, да следите за нещата които консумирате. Сега има голяма вероятност да получите остро отравяне, със всичките му съпътстващи прелести. Няма да е много приятно да лежите в средата на лятото в болница, така че внимателно проверявайте продуктите в хладилника и не яжте в съмнителни заведения.

Обърнете също внимание на стомаха, от колко време не сте се изследвали за язви и гастрит? През юли има всички шансове за обостряне на хронични заболявания, така че бъдете внимателни и не приемайте никакви лекарства, без да се консултирате с лекар. Похарчете пари и направете обстоен преглед в качествена клиника, така че, да не съжалявате по-късно за изгубеното време.

Лъв

На представителите на зодия Лъв, юли ще изглежда измамно тих. Никой няма да създава проблеми, а страстите ще са затихнали. Но имайте предвид, че тези, които поискат да нарушат този мир и спокойствие, няма да бъдат „погладени по главата“. Така че бъдете далновидни: не се карайте, не затръшвайте вратата и не се разправяйте ненужно. За кариерата не е най-доброто време, но в края на месеца ще станете по-ярки и забележими. Събирайте идеи, времето за тяхната реализация не е далеч.

През този период достойно ще посрещате всички трудности и проблеми, които ви е подготвила за съдбата. Всичко това, благодарение на царствената си порода. Ще може успешно да победите конкурентите, да обърнете една трудна сделка и дори да направите нещо, за което преди са ви липсвали сили. Съдбата ще се гордее с вашия темперамент и ще помогне да преодолеете препятствията.

Любов и семейство

Необвързаните най-накрая, ще имат възможност да срещнат човек, който ще бъде изненадващо подобен на тях. Дори хобитата и възгледите ви за живота, силно ще съвпадат. На фона на такова поразително сходство, ще започнете да търсите минуси в новата връзка и това ще ви накара да се противопоставяте. Успокойте се и се наслаждавайте на нежните нови чувства.

Семейните ще копнеят за тих живот, но едновременно с това, членовете на семейството ще се разбунтуват и ще ви обвинят, в не инициативност. Трябва да обясните на близките си, че сте просто уморени, а хладното ви отношение не е свързано с липсата на любов. Подарете на половинката си цветя, отидете на кино, забавлявайте се с децата в парка. И ще усетите, колко много ви е липсвало това.

Кариера и финанси

В професионалната сфера през юли, се препоръчва да не поемате твърде много задачи. Бъдете последователни и разумни. Учете се от грешките на другите. Намалете контактите с началници, за да не предизвиквате критика по ваш адрес. Работете спокойно и добросъвестно, не се хвалете с постиженията си. Когато общувате с колеги, бъдете изключително коректни. Не си позволявайте да се съмнявате в способностите на другите или да се изказвате пренебрежително за тях.

Учтивостта и дружелюбието, ще ви помогнат да получите това, което наистина искате. Финансовите дела, ще вървят добре. Необходимо е само да избягвате спекулативни сделки, както и да харчите пари наляво и надясно. Рисковите инвестиции, също са противопоказни. Най-добре, заделете определена сума пари за по-късно, скоро ще разберете колко разумно. сте постъпили.

Здраве

Здравето няма да ви подведе през юли, ще се наслаждавате на крепко здраве и ще си почивате в най-пълна степен. Все пак трябва да обърнете внимание на храносмилателната си система. За да избегнете стомашни проблеми, трябва да преразгледате диетата си и да водите здравословен начин на живот. Заместете пържените храни с варени или задушени, изключете газирани напитки и алкохол, яжте често и на части.

Когато купувате хранителни продукти, не забравяйте да проверите срока на годност- има голяма вероятност от отравяне. Благоприятно ще се отразят на здравето сутрешните упражнения, те ще увеличат вашата сила и ще укрепят мускулите и ставите. Друго за което трябва да се тревожите, е прекомерния тен. Рискувате да увредите кожата си или да получите слънчев удар.

Дева

През юли активната ви житейска позиция, ще подобри вашите отношения с приятелите, особено с онези, които преди това са ви обвинявали в нерешителност и слабост. В тях ще намерите надеждни съюзници. Ако ви бъде предложен проект, който преди това сте смятали за неперспективен, смело се захванете с него. Може да направите наистина много. Вашата творческа енергия сега ще е голяма и ще изисква изход, не се колебайте да реализирате идеите си.

Юли ще ви донесе много щастие във финансовата сфера, материален успех и стабилност, за които само сте мечтали. Всичко това ще се случи, благодарение на вашата увереност и решителност. Ще искате да споделите с другите своите успехи и оптимизъм, дори и с тези, към които сте се отнасяли с подозрение.

Любов и семейство

Необвързаните ще бъдат увлечени от всякакви дела, само не и любовни. Понякога е полезно да се разсейвате от важните въпроси, създавайки нови отношения, в противен случай ще останете сами. Новият избраник, може да бъде много взискателен и е възможно да ви се наложи да отстъпвате много. Но вие отдавна чакахте в живота ви, да влезе човек, който да вземе всичко в свои ръце.

Семейните ще трябва да решават стари дела, проблеми около дома или да правят ремонти. Втората ви половинка няма да има нищо против и дори ще се присъедини, за да ви помогне. Любовните отношения ще се развиват по-добре от всякога и дори ще се почувствате като във втори меден месец с вашия съпруг. Не пропускайте момента, за създаване на дете.

Кариера и финанси

Препоръчително е да се стремите със всички сили да постигнете заветната позиция, особено след като сега имате всички предпоставки за това. Ако не ви оценят на постоянната работа, направете автобиография и продължете с интервютата. Съдбата може да ви подтикне, да откриете собствен бизнес, ще разберете колко важно е вашето хоби за вас, особено когато донесе първата печалба.

Финансовата ситуация ще бъде нестабилна, това ще се дължи на нежеланието да работите на старата позиция. Разходите значително ще надхвърлят приходите, от което ще се чувствате притиснати и депресирани. Не се отчайвайте, до края на месеца нещата значително ще се стабилизират. През юли, се опитайте да не заемате пари на заем, в противен случай ще изпаднете в безизходно положение.

Здраве

Здравето, периодично ще напомня за себе си. Погрижете се за щитовидната жлеза, преминете всички необходими тестове. Струва си да посетите и зъболекар, за да излекувате кариесите, който отдавна ви мъчат. Жените трябва да обърнат внимание на репродуктивните органи, особено момичетата, които мечтаят да заченат дете. Сега имате благоприятен период, така че се опитвайте да избягвате стреса и алкохола.

В края на месеца нервната ви система, ще се обади. Могат да се появят симптоми като главоболие, замаяност, сънливост, неравномерно кръвно налягане, студени тръпки и тревожност. Помнете, че тялото ви се моли за почивка. Прекарайте почивните дни в максимално спокойно състояние и пийте успокояващи билки.

Везни

През юли представителите на зодия Везни, ще пожънат плодовете на своя труд. И най-накрая, съдбата ще им подари достойни отношения, успех в кариерата и материално благополучие. Но не се отпускайте, въпреки факта, че вече много сте постигнали, трябва да положите усилия, за да не загубите нищо.

През юли, е време да започнете живота си от нулата, оставяйки в миналото обиди и неуспешни романи. Бъдете отворени към всичко ново. За вашите близки, вие винаги се явявате подкрепа и опора, и сте в състояние да оказвате благотворен ефект върху настроението и като следствие на самочувствието на другите. Няма да е нужно да правите нищо специално, просто бъдете себе си и проявявайте интерес към хората, които са близо до вас.

Любов и семейство

Очаква ви наситен месец по отношение на любовта, ще летите на крилете на романтиката, ще получите много комплименти и подаръци и дори ще се окажете виновници за пищна сватба. Съдбата ви е подготвила приятни моменти, положителни събития и укрепване на вече започналата връзка. А тези, които искат да се разделят с половинката си, се препоръчва да отложат трудното решение и да дадат на връзката втори шанс. Ако направите нещо погрешно, много скоро ще съжалявате, така че не бързайте с изводите.

Семейните ще плуват по течението. Те ще трябва да решат проблемите на семейството, приятелите и въобще да бъдат на разположение на всички. Някои от представителите на знака, ще поискат да привлекат вниманието на някой друг, но всяко такова желание непременно ще доведе до сериозни проблеми в семейството и рискувате дори нещата да стигнат до развод. За да не стигнете до подобно положение, се опитайте да намерите в съпруга си онова, което ви е накарало някога да се влюбите в него.

Кариера и финанси

През юли ще получите истинска награда под формата на нова позиция и торба с пари. Вашите победи ще бъдат оценени и ще донесат голямо морално удовлетворение. Колегите ще ви завиждат и ще се опитват да следват вашият пример. Само не трябва да ставате самонадеяни и да си позволявате груб тон по време на работа, за да не развалите положителната репутация. На почивка, няма да може да разчитате, ще трябва да се доказвате на новата работа.

Може би финансовото ви положение през юли, няма да бъде изцяло благоприятно. Ще имате много идеи и планове, за изпълнението на които ще се нуждаете от пари. А те няма да идват толкова бързо. Заедно с това, трябва да избягвате хазарта, в противен случай рискувате да попаднете в робството на дълга и да влезете в неприятна ситуация.

Здраве

През юли обърнете внимание на външния си вид. Може би трябва да започнете диета и да приведете във форма тялото си. За този подвиг ще ви помогне баналната любов. Вашият избраник, ще ви помогне здравословно да се промените и ще ви внуши положителни навици, като спорт и правилно хранене. А и вие самите, ще бъдете във възторг от себе си.

В средата на месеца е възможно обостряне на гастрит или панкреатит. Следете диетата си и не се увличайте от мазни храни. Алкохолът и пушенето са напълно противопоказни. В жегата, не забравяйте за средствата за защита. Силното слънце, може да причини изгаряния и слънчев удар.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион през юли, ще трябва да се впуснат във война и да защитят своят бизнес и отношения. При тежката конкуренция има всички шансове да спечелите, ако покажете твърдост и постоянство. На онези, които са уморени от битки, се препоръчва да се откажат и да излязат в отпуск. В крайна сметка, самите вие ще прецените какво е по-важно за вас и няма да си губите времето за неща, които не са ви интересни.

Юли, ще бъде запомнен с необичайни запознанства, инициирани от самите вас. Ще сте щастливи да започнете разговор с хора, които ви изглеждат интересни. Може би новите приятели, ще ви предложат да участвате в интересен проект. Претеглете плюсовете и минусите и дали си струва да превърнете приятелството в бизнес отношения. Този месец би било хубаво да отидете на екскурзия, за да подобрите здравето си и постигнете вътрешна хармония.

Любов и семейство

Семейните могат да почувстват охлаждане в отношенията си с партньора. Анализирайте защо започна да ви дразни това, което толкова сте харесвали по-рано? Ако чувствате пълно неразбиране и раздразнение от партньора, опитайте се първо да обсъдите всичко и само след това да вземете сериозно решение. Уважението и доверието са това, което трябва да ви води. Променете имиджа си, пренаредете у дома, може би тези промени ще ви позволят да изпитате различни чувства към любимия човек.

Необвързаните, ще се запознаят с много интересна личност. С ентусиазъм и въодушевление, ще очаквате всяка следваща среща и щателно ще се подготвяте за нея. Покажете най-добрите си качества и прекрасната си душа и започнете да изграждате сериозна връзка. Ако смятате, че това е “вашият” човек, тогава не се колебайте да направите следващата стъпка.

Кариера и финанси

Предстои ви горещо време, когато ще трябва да се конкурирате с конкуренти за място под слънцето. Покажете всичките си най-добри качества и влезте в битка. Може да се наложи да хитрувате, но това е само за доброто на вас и вашата кариера. Безработните, ще ходят по интервюта в търсене на достойна работа. Но няма да ви устройват, много от нюансите. Е, с такива изисквания, може да останете изобщо без работа. Спуснете летвата и вижте, че може да печелите пари, без да седите на трон.

Финансовата ситуация ще бъде по-лоша, отколкото сте очаквали. Ще похарчите много за почивка и забавления и ще мислите за нов заем. В средата на месеца, има опасност да се сблъскате с измамници и да загубите нещо голямо, пазете се. Не оставяйте пари и бижута на видно място. В ролята на измамник, може да бъде човек от близкия ви кръг.

Здраве

През юли трябва да обявите война, на вредните си навици. Сега ще сте в рисково положение, което може да доведе до белодробни и сърдечни заболявания. Ако не може да преодолеете сами зависимостта си от пагубните привички, свържете се със специалист за квалифицирана помощ.

Друг проблем с който може да се сблъскате през юли, ще бъде дихателната система. Сред горещите дни, може да хванете простуда, което ще доведе до силна кашлица. Не експериментирайте с лекарства и веднага отидете на специалист. И не забравяйте да си направите профилактичен преглед. Това ще помогне за идентифициране на болестта на ранен етап.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, ще се опитат да решат всички проблеми в своя живот. Ще може да подобрите отношенията си с колеги и шефове, да се помирите с някой важен за вас и да направите ремонт в апартамента. Мнозина ще бъдат вдъхновени от вашите дела и ще ви сочат за пример. Благодарение на този успех, ще ви бъде предложено добро работно място, което няма да може да откажете.

През юли скромните ви победи, ще предизвикат завист и някой ще се опита да ви навреди. Ще има опити за груба атака. За да я отблъснете успешно, действайте активно и дори агресивно. „Напред и само напред!“ Е мотото на месеца. Вкъщи, на работа, с децата – проблемите ще се решават по-бързо, ако се заемете сами с тях. Разчитайте на себе си и не се съмнявайте в способностите си. Този месец ще искате да рискувате и рискът ще бъде успешен.

Любов и семейство

Необвързаните най-накрая, ще намерят своето щастие. Ще получите такива взаимоотношения, за които дълго сте мечтали. Насладете се на момента и не се опитвайте да разваляте всичко с ревност и подозрение. Отидете на почивка с любимия човек, да се опознаете по-добре или просто да се забавлявате.

За семейните ще станат актуални въпросите, свързани със семейните взаимоотношения. Възможно е да се наложи да изслушате справедливата критика на партньора си, да му се извините и да обещаете да се коригирате възможно най-скоро. Ако нещо ви дразни, споделете го честно и открито, но без никаква агресия. Така, вашият партньор напълно ще ви разбере и ще ви помага в трудни ситуации.

Кариера и финанси

През юни ще имате прекрасни отношения с колеги и началници. Дори може да намерите истински приятел на работното място. Всичко ще ви се отдава, ако обмислите всяка своя стъпка и очертаете ясен план. За онези, които отдавна мечтаят да се изкачат по кариерната стълбица, се очертават интересни събитията, който ще донесат нова позиция и обещаващи запознанства. Бизнесмените ще трябва да работят упорито и да стабилизират отношенията си с чуждестранни партньори. Някой дори ще трябва да се преместят в друга страна, за да запазят бизнеса си.

Финансовата ситуация ще бъде стабилна, но си струва да се въздържате от необмислени разходи. Някой от семейството може да ви помоли за заем, не бъдете стиснати, направете услуга и парите ще се върнат при вас за кратко време. В края на месеца ще получите голяма сума пари или бонус, който може спокойно да похарчите, за покупка на дом или кола.

Здраве

През юли са възможни проблеми със стомаха и червата. Ако почувствате проблем, по-добре веднага направете изследване и получете грамотно лечение. А още от сега, се погрижете за своята диета и премахнете всички вредни продукти и особено – алкохола.

В средата на месеца, може да се сблъскате с влошаване състоянието на кожата, това вероятно ще се дължи на хормонални промени и грешки в храненето. Спешно започнете специална диета и изчистете тялото си от токсини. А също ще бъде полезно да посетите козметик и да направите професионално почистване на лицето.

Козирог

Съдбата е приготвила за представителите на зодия Козирог тежък юли, който трябва да преживеете с достойнство и да не губите вяра в доброто. Възможни са кавги и скандали в семейството, съкращение на работа и неприятна раздяла. Въпреки това, съдбата ви спасява от най-лошото и ви тласка към живот от нулата, приемете го за даденост.

След всичко което преживеете, основното чувство което ще остави във вас месеца ще бъде удовлетворение. Работата и личният ви живот, ще се подобрят. Ще намерите голям брой нови приятели. Кръгът от познанства ще се разширява и ще се радвате да се потопите в нови взаимоотношения. Всяко пътуване ще бъде успешно.

Любов и семейство

На семейните им предстои да преминат през трудни времена, които ще донесат разногласия с близки и приятели. Някой ви е силно обиден и ще трябва дълго време да се извинявате и да обяснявате поведението си. Мнозина ще се сблъскат с предателство, което значително ще подкопае чувствата ви. Не действайте необмислено, по-добре направете пауза и разрешите трудната ситуация в отношенията.

Наскоро сключилите брак, ще се сблъскат с първата криза в семейния живот, но не мислете за бягство, трудните времена ще преминат и ще почувствате, че отношенията са станали още по-силни. Необвързаните ги очакват, светски контакти и романтични срещи. Смело продължете търсенето на втората си половинка. Само вие може да промените ситуацията. Най-доброто е пред вас. Още повече, че приятелите ще ви осигурят морална подкрепа.

Кариера и финанси

През юли, се опитайте да се съсредоточите върху най-належащите въпроси, всичко останало оставете за по-късно. Правете неща, които може да завършите бързо. Задайте си реални цели. Тихо наблюдавайте какво се случва около вас. Паралелно с основната си работа, не забравяйте за обществените задачи. Проблемите в сферата на любовта, ще забавят обичайният ви работен ритъм и това няма да се хареса на шефовете. Веднага коригирайте ситуацията, за да не загубите любимата си работа. В средата на месеца се очаква обещаваща оферта, такъв шанс се пада много рядко и би било глупаво просто да го игнорирате.

Тези, които имат собствен бизнес, ще трябва да се борят със злонамерени конкуренти. Бъдете внимателни, може лесно да ви измамят. Финансовото положение, няма да ви радва с високи доходи. Опитайте се да купувате само това от което се нуждаете, не си давайте парите за глупости. И въпреки че няма да е възможно да заделяте пари, старайте се да спестявате. Около средата на месеца се очаква малка сума пари, която няма да остане дълго във вашия портфейл.

Здраве

През юли трябва сериозно да се отнесете, към своето здраве. Твърде студените напитки в горещите дни могат да предизвикат ангина. Не се препоръчва също да вдигате тежки неща, да ядете консерви и други продукти със съмнително качество – всичко това може да причини продължително заболяване.

При първите симптоми на заболяване незабавно се консултирайте с лекар. Някои ще трябва да лежат в болницата, за да лекуват продължителна инфекция. По-добре укрепете здравето си още сега, за да избегнете неприятности в бъдеще. Водете здравословен начин на живот, така ще може да избегнете здравословните проблеми.

Водолей

Юли ще бъде доста добър месец за представителите на зодия Водолей. Във вас хармонично е обединена мъдрост и лекота. Използвайте тези две качества, за да видите недостатъците в предложенията, които на пръв поглед ви изглеждат желани и лесни. Ако пътувате, проверявайте всичко по десет пъти предварително. Един пропуск, може да съсипе почивката.

През юли, ще се къпете в собствените си постижения. Може дори да успеете да заведете семейството си на морето или да си купите недвижим имот. Само ще може да се завижда, на вашето положение. И във финансовата и в любовната сфера, няма да имате равни. Единственото нещо, което може да ви създаде проблеми в средата на лятото, е здравето.

Любов и семейство

През юни трябва да бъдете по-внимателни със собствените си чувства. Сега може да започнете нов роман, който ще бъде много ненадежден и дори да съсипе живота ви. Онези, които са уморени от старите взаимоотношения, им предстои труден избор: да останат в полза на предишния си живот или в самота. Не бързайте с решението и добре обмислете всичко.

Семейните ще трябва да се борят с ревността и дори да не бъде неоснователна, проявете сдържаност. Вашият любим човек ще иска да получи вниманието ви и в резултат, ще провокира такива чувства като гняв и ревност. Но и вие самите, няма да сте светци. Любовна връзка с колега или флирт със стар познат, ще ви накара да се отдадете на стари спомени. Но, веднага след като всичко приключи, ще искате да се върнете под топлото крило на вашия съпруг. Вместо да харчите пари и време за непознат, обгърнете втората си половинка с внимание и грижи, така пукнатината в отношенията скоро ще зарасне.

Кариера и финанси

През този месец, може да успеете да сключите важен договор с успешна фирма, като по този начин ще повишите статута си в очите на шефовете. За добре свършената работа ще получите бонус и заплатата, ще бъде увеличена. Близките роднини, ще ви помогнат при решаването на трудни проблеми, но не трябва да споделяте с приятели и познати за неща в работата, в противен случай рискувате да влошите финансовото си състояние. Вероятни са слухове и клюки сред екипа.

Препоръчително е, да не обръщате внимание на този вид неща, а да насочите цялата си ефективност към изпълнение на сложните задачи. Вашият успех ще бъде адекватно оценен и платен, така че, ще забравите за дългове и заеми. Не вземайте кредити, сега не е най-доброто време за това, оставете всички покупки за следващия месец. И въпреки че през юли ще разполагате с много пари, опитайте се да спестите някоя сума за бъдещето или да помогнете на родителите си.

Здраве

Трябва да бъдете внимателни към нервната си система. Опитайте се да не реагирате на дразнители и всякакви провокации. В края на месеца, може да поискате да полежите в здравно заведение и да получите квалифицирана помощ и това ще бъде правилно решение, защото вашият емоционален фон изисква възстановяване.

Усвоете техники за дихателни упражнения и релаксация и се научете да се успокоявате във всяка ситуация. В допълнение, през юли ще трябва да се погрижи и за физическото си състояние. Пийте достатъчно течности, не стойте на слънце през най-горещите часове, използвайте защитни кремове против слънчеви изгаряния.

Риби

През юли щастието и мирът, ще се заселят в сърцата на представителите на зодия Риби. Този месец, ще ви донесе горещи срещи, финансов успех и всеобщо признание. Въпреки успеха, ще се наложи да търсите съвет от добре осведомени хора и помощ от професионалисти. Е, това само ще ви помогне да станете още по-успешни и да установите дългогодишни контакти.

През юли, не се препоръчва да правите резки движения и да вземате важни решения. Останете в сянка, при всички случаи. След като изчакате момента, ще получите много повече, малко по-късно – може би през август или септември. Месецът трябва да бъде благоприятен за вас, нещата ще се развиват леко и спокойно. Съвета е, да се заемете с това, за което отдавна мечтаете.

Любов и семейство

Ще успеете да намерите своята съдба, сред вашето обкръжение. Втората ви половинка, ще се окаже познат човек, но ви предстои дълъг път, за да се опознаете по-добре един с друг. Затова ще помогне, някаква обща кауза. Не се противопоставяйте на чувствата си, приемете ситуацията такава, каквато е и се отдайте на емоциите. Вашият нов избраник ще ви обича с цялото си сърце и ще превърне живота ви в истинска приказка. С такъв човек и да сключиш брак, не е страшно.

Семейните, ще трябва да решават куп домашни проблеми. Мнозина ще искат да направят ремонт или да разширят жилището. Препоръчително е обаче, да стартирате всички тежки проекти към края на месеца. Вашият съпруг искрено ще ви подкрепи в трудните ситуации и ще покаже истинска загриженост, която отдавна ви липсва. Бъдете мили към втората си половинка и го поощрявайте за всяко достижение.

Кариера и финанси

Ще трябва да потърсите надеждни партньори, за да укрепите собствения си бизнес. Внимателно подбирайте персонала, за да може вашия бизнес да процъфтява ден след ден. Началниците, ще трябва да отстранят недобросъвестните служители. В средата на месеца, ще имате много работа, но след което ви очаква приятна печалба. Тези които работят за някой друг, ще трябва да покажат най-добрите си качества и да се състезават за място под слънцето. Сега имате всички възможности, да победите конкуренцията в борбата за желаната позиция. Очаква се много от вас, да бъдат повишени в края на юли.

Финансовата сфера, ще ви радва с добри доходи. Ще може да спестите прилична сума пари, която да изхарчите за важна покупка. Само не разказвайте за успехите си в материалната сфера на непознати хора, в противен случай рискувате да бъдете измамени и да загубите голяма сума пари. Измамниците само чакат шанс, да се възползват от вашето благополучие.

Здраве

През юли, ще трябва да следите за здравословното си състояние. До края на месеца, всички допълнителни натоварвания са ви противопоказани. В горещите дни наблюдавайте за качеството на консумираните храни. Има шанс за хранително отравяне. Въздържайте се от преяждане, изхвърлете пикантни сосове и подправки.

Възможни са също заболявания на горните дихателни пътища. Бъдете готови да дадете голяма сума за лечение на синузит. Главоболието и световъртежа, причинени от усложнения на заболяването, също ще бъдат обезпокоителни. За да не стигате до подобна ситуация, лекувайте дори най-малкия начален ринит. Навреме вземете превантивни мерки, ходете на плаж, закалете се и се заемете с някаква физическа активност. В края на юли внимавайте с водата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *