Какво никога не трябва да правим пред огледалото

На огледалата винаги се е обръщало специално внимание през различните епохи. Езотериците и екстрасенсите им приписват магически свойства, които могат не само да помогнат, но и да навредят на човек. Ето какво никога не трябва да правим пред огледалото.

Не се гледайте в огледалото през нощта

Смята се, че след след залез слънце и особено през нощта, е по-добре да не се гледате в огледалото. Според езотериците тогава в огледалата се отваря портал за другия свят. В никакъв случай не се оглеждайте в интервала между 12 и 3 часа сутринта. По същата причина се препоръчва да не спите пред огледало.

Не си позволявайте да говорите лошо пред огледалото

Енергията на думите може да навреди на човек и дори да причини заболяване. Езотериците препоръчват да не казвате на глас собствените си недостатъци, да не говорите за болести, нещастие и страдание. Не забравяйте да се хвалите и да използвате положителни думи, когато се гледате в огледалото.

Не се хранете пред огледалото

Нашите предци са вярвали, че яденето близо до огледало е опасно. Откажете се от лошия навик да дъвчете, вглеждайки се в собственото си отражение, за да не предизвикате съдбата.

Не показвайте огледалото на бебета и малки деца

Счита се за опасно показването на този предмет на бебе, тъй като биополето на малките деца все още не е е сформирало. Нищо чудно, че нашите предци са премахвали огледалата, когато в къщата се появи дете. По 5-годишна възраст е добре да предпазите детето от негативните ефекти на отразяващите повърхности.

Не се оглеждайте в огледалото, когато сте депресирани или сте в компанията на други хора

В никакъв случай не се поглеждайте в огледалото, когато сте апатични или депресирани. Вашите сълзи отразяват слабостта и уязвимостта и субектите от другия свят могат да се възползват от това. Според популярните вярвания няколко души не могат да се гледат в огледалото едновременно. Повърхността му отразява не само очевидните, но и скритите мисли и чувства. По този начин негативните мисли, идващи от човека до вас, може да ви създадат много неприятности.

Не спете пред огледалото

Също така е много опасно да се спи в стая с огледало. В съня си човек е уязвим и собственото му отражение може да предизвика активното внимание на другия свят. Освен това огледалата могат да провокират кошмари.

Не се снимайте пред огледалото

Снимка на вашето собствено отражение в огледалото може да създаде коридор, който ще извлече жизнеността от вас. Не поставяйте огледало пред входната врата на дома си Отраженията в огледалото могат да повлияят негативно на енергията на дома ви, затова не го закачайте пред входната врата. Хората с напълно различни настроения, които идват в дома ви, оставят по частица от себе си. Огледалото трябва да бъде разположено така, че да отразява противоположната стена, а не тази срещу вратата.

Откажете се от античните огледала

Античните огледала са опасни. Ако не искате негативни последици, опитайте се да избягвате такива предмети. Не стойте близо до огледало, когато боледувате По време на боледуване не трябва да сте близо до огледалото, защото това може да забави оздравяването ви. Мистерията с огледалните повърхности все още не е разгадана. Ако поглеждайки се в огледалото, нещо ви обърква и притеснява, по-добре се замислете върху прочетеното.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *