Какво търсят зодиите у партньора си?

Всеки търси различни неща у човека до себе си. Едни ценят повече тръпката, жаждата за приключения, други страстта и романтиката, трети най-много искат лоялност и честност. Ето какво ценят различните зодии най-много.

Овен – Ентусиазъм

Овните са смели и страстни зодии. Те са огнени знаци, винаги търсят нови преживявания, искат приключения и пътувания, не стоят на едно място. Копнеят за вълнения и са много спонтанни. Искат партньор, който да споделя техния ентусиазъм и винаги да е готов за пътешествия и приключения.

Телец – Привързаност

Телците са управлвани от Венера, планетата на любовта и романтиката. Не е изненада, че те най-много искат партньор, който силно да ги обича, да не се страхува да показва любовта си към тях, да им обръща внимание и да е постоянно с тях. Те обичат силно и са сериозни, но много ревнуват, когато половинката не им обръща внимание.

Близнаци – Ум

Те са много интелигентни зодии, обичат да разсъждават, да разговарят дълго на всякакви теми. Трябва партньорът им да е интригуващ, начетен, остроумен. Такъв, който ще грабне вниманието им и ще успее да го задържи, тъй като на Близнаците бързо им доскучава.

Рак – Доброта

Раците са много мили, уязвими и чувствителни. На тях им трябва партньор, който е нежен, добър, загрижен, те няма да понесат човек, който се държи грубо и не се интересува от тях. Ценят хората, които пазят сърцето им и им помагат.

Лъв – Лоялност

Тези зодии са уверени в себе си, горделиви и лидери. Искат половинката да осъзнае, че те са специални и постоянно да им обръща внимание, да е на тяхна страна, да ги защитава и да не ги предава. Не може някой да е пред тях. Ценят много лоялността, самите те са верни и винаги защитават партньора си.

Дева – Грижовност

Девите са тези приятели, към които всички се обръщат в момент на криза. Те помагат в най-трудните и заплетени ситуации, винаги намират изход и решение, мислят за всичко предварително и не обичат изненадите. На тях им трябва също толкова отговорен, загрижен човек, който ще бъде до тях, ще им помага и ще им съдейства.

Везни – Искреност

Балансът и хармонията са най-важни за Везните. Те са романтици, нежни, обичат силно и са честни. Очакват същото от партньора – искат той да е искрен, да им казва нещата в очите, дори когато е сгрешил, да си признава всичко. Така те се сближават, имат истинска дълбока връзка.

Скорпион – Доверие

Водни знаци, които са много чувствителни, емоционални, раними, но и силни, както и лоялни. Обичат силно, но много трудно се привързват и доверяват на някого, не искат да бъдат наранени. Когато им покажете, че може да ви вярват, да ви споделят, че сте искрени и мразите предателствата, Скорпионите ще ви обичат и защитават до смърт.

Стрелец – Оптимизъм

Те са много жизнерадостни, лъчезарни, весели, забавни. Живеят за мига, обичат партитата, приключенията, купоните. Щури са и винаги готови за пътешествие, не обичат хората, които се оплакват и които се изкарват жертви. Трябва им човек, който обича живота, мисли позитивно, енергичен е и готов да приключенства с тях.

Козирог – Отговорност

Много работливи и сериозни зодии. Козирозите от малки знаят какво искат, как да го постигнат, работят по целите и мечтите си, учат се да спестяват. Трябва им партньор, който не е разсеян, на когото може да се разчита, който мисли за бъдещето и подкрепя мечтите им. Не понасят мързеливите хора, които нямат амбиции.

Водолей – Независимост

Самите те са много независими зодии. Ценят личното си пространство, имат нужда от време, в което да са сами или с приятели, не искат да вършат всичко с партньора. Обичат го, но искат двамата да са силни и по отделно, да имат различни цели и мечти. А и мразят драмите, така че независимостта е това, което търсят у половинката.

Риби – Романтика

Това са зодиите, за които любовта е всичко. Те са романтици по душа, обичат много силно, вярват в силата на истинската любов, в семейните ценности и т.н. Мечтаят за човек, който ще им покаже какво е истинска страст, който ще ги накара да живеят в приказка. Ценят романтичните жестове и изненади, подаръците, подкрепата от партньора. Искат да са ценени и обичани.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *