Какво ще се случи, ако всички зодии се окажат заедно на море

В разгара на отпускарския сезон да си представим, че всичките 12 зодии се натоварват в автобус и тръгват за морето, предлага marica.bg. Вижте кой как би реагирал според своя характер в различните ситуации.

По пътя:

Овенът се нервира, че автомобилът не върви по-бързо, а Девата се ядосва заради трохите, които е направил Скорпионът, който скришом изяде сандвича. Стрелецът е сложил слънчевите очила, събул е джапанките и си е сложил краката на седалката пред него. Това ядосва Рака, който дори започва да плаче. Близнаците вече са променили няколко статуса във Фейсбук: „Отивамееее!”, „Тръгнахмееее!”, „Пристигнахмееее!”, „Голям купон!”. И така -Скорпионът яде, Ракът плаче, Овенът се нервира. Везните внимават да не се изцапат и любезно молят Телеца да стои далеч от тях с този шоколад и сок, защото може да им изцапа бермудите. Лъвът маха на всички, които вижда през прозореца, защото е убеден, че всички наблюдават именно него. Козирогът брои парите си и изчислява по колко средно ще може да харчи на ден. Водолеят изпробва маската за гмуркане, а Рибите проспиват целия път.

Вече са там

„Слава богу, прстигнахме”, веднага пускат статус във Фейсбук Близнаците. Водолеят веднага лайква статуса. Овенът вече е в морето. Скорпионът влиза директно в банята, където прекарва известно време, което кара Везните да чукат на вратата, защото искат да си оправят прическата. Девата преживява нервен срив, защото в апартамента е пълен хаос и никой не се интересува от това. Стрелецът заминава на обиколка на мястото, а Телецът търси риба на скара, а Ракът прави супа за всички. Козирогът още веднъж си преброява парите и се пазари със собственика на апартамента. Лъвът е на терасата и гледа минувачите. Рибата най-после се събужда и разсъждава за смисъла на живота.

На плажа

„Юхууу, ето ни на плажа”, публикуват Близнаците нов статус в социалните мрежи, придружен със снимки. На една от тях Девата не се вижда добре от голямата шапка с периферия, но пък добре се вижда кремът със слънцезащитен фактор 50. Вижда се и Ракът, който е увит с плажна кърпа на анимационни герои. Везните си показват скъпия бански. Лъвът показва перфектната си фигура, а Рибите не се виждат от големия фотоапарат, който държат. Скорпионът е обърнал гръб и забранил да го тагват на снимки във фейсбук. Водолеят снима с оборудване за гмуркане, Козирогът вади трите книги от чантата, докато Телецът вече се радва на сладоледа. Овена го няма на снимките, защото вече е преплувал 200 метра навътре в морето.

На купон

„Парти вечер”, туитват Близнаците, но този път без снимка, защото всички са червени като раци, с изключение на Девата. Телецът разпалва барбекюто, а Лъвът твърди, че той знае по-добре как става. Стрелецът кани всички съседи на купона, а на Скорпиона това не му харесва и се дръпва настрана. Ракът слага в чиниите на всички плодове. Везните са с вечерен аутфит и карат Рибите да ги снимат във всички пози. Водолеят предлага утре всички да отидат на курсове по гмуркане или ​на подводен риболов, но Козирогът пресмята на таблета си дали това би било рентабилно. Овена пък го няма – заминал е на нощно къпане.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *