Как линиите на ръката разкриват бъдещето ни

Оказва се, че линиите на китката ни могат да разкажат много за бъдещето и да покажат дали сме родени под щастлива звезда. Ако видите 1, 2 или 3 на китката си, вие сте търпелив, находчив и услужлив човек. Имате положителен поглед към живота, но за съжаление, нямате късмет в любовта. Ще намерите партньори, които не отговарят на вашите нужди. Вие сте човек с голямо сърце. Имате съпричастност и винаги може да се разчита на вас. Много сте организирани и се справяте добре в работата. 

Обичате предизвикателствата и винаги достигате целта си. Ако сте от късметлиите, които имат четвърта линия на китката си, можете да очаквате дълъг живот, който може да надхвърли 100 години. Тъй като тази линия е толкова рядка, тя е символ на значително социално присъствие и значението е, че ще имате много потомци, включително деца, внуци , правнуци. Ако имате кръст на линията, вие сте добър човек, много щедър и религиозен. Хората ви обичат, защото сте полезни и съпричастни. Поставяте семейството си на първо място. 

Ако имате триъгълник на линията, вие сте човек с късмет в любовта, печелите лесно пари и се радвате на здравето си. Общителни и радостни сте. Умеете да сте състрадателни, креативни, интуитивни и емоционални в най-добрия смисъл на думата. В някои отношения сте много чувствителни, боли ви, когато другите ви разбират погрешно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *