Как мръсните приказки в кревата прецакват секса

Всеки пети полов акт завършва безславно, тъй като на единия от партньорите му идва в повече желанието на другия да му шепне мръсотии в ухото. С една дума, вместо да изпише оргазъм, избожда либидо.
Сексапилното говорене по време на секс се случва под различни форми и е силно субективно. Някои хора обичат да им се казва какво да правят и кога да го правят, други се възбуждат от вербална злоупотреба, докато някои просто се наслаждават на протяжен разказ, който дума по дума обяснява как ще протече размяната на ласки.
Според проучване на Superdrug Online Doctor, изучавало 990 души в Съединените американски щати и в Европа, близо 20 процента от анкетираните са прекратили не един секс, защото плътският им ищах бил прогонен от сексуалните разговори на партньорите си. 41 процента от тях твърдят, че мръснишкото говорене ги кара да се чувстват неудобно.
35 процента са обявили, че слушат едни и същи „мръсотии“ почти всеки път, когато са под завивките с любимия си, а повече от 60 процента от анкетираните са казали, че ще се дразнят, ако партньорът им прави това.
Мъжете са два пъти по-склонни от жените да черпят вдъхновение от порнографията, когато говорят мръсно.
Момчета, не е нужно да клонирате диалозите на порнозвезди, за да възбудите половинката си. По-добре споделете това, което искате да й направите или да получите. Вярвайте, по-голямо възбуждане на сетивата от увереността в кревата няма.
Невербалните сигнали също играят голяма роля за увеличаване на взаимното доволство. 44% от анкетираните казват, че стоновете им въздействат най-много по време на секс. Воплите и сластното стенене са израз на физическо и осезаемо удоволствие и дават знак на другия, че плътската интимност е задоволителна.
Много от участниците в изследването заявили, че не понасят да ги наричат с „палави“ прякори или с умалителни имена на животинки, защото считали това за овластяване на един от партньорите.
Преди да започнете със секса, е добре да сте наясно дали креватния ви съучастник обича да го наричате „бебе“, „лошо момиче“, „кучка“ или „извратеняк“. Използвайте нарицателни, които са удобни и за двама ви.
Въпреки че използването на унизителен псевдоним в сексуален контекст е второто най-популярно средство да възбуда, посочено в проучването, то е и номер едно, когато стане дума ерекцията на мъжа да си отиде, а от желанието на жената да не остане и помен.
Предварително проведен разговор за мръсни думи, изречения или цели приказки може да бъде добър начин за определяне на границите, които няма да спънат оргазмите ви.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *