Как обичат мъжете от всички знаци от зодиака

Астролозите отдавна са разнищили всички знаци на зодиака, техния нрав и черти. Как се държат в отношенията с половинките си, с какви качества трябва да свикнете и с кои все още трябва да се борите.

Овен Упоритият, независим и активен Овен ще накара половинката си да трепти от вълнение. Той може да върви до нея, но и към друга цел. Или към същата цел, но по свой начин. Няма да ви се получи, ако решите да го управлявате – просто преговаряйте с него.

Телец Балансираният Телец цени изключително комфорта. Само добре мотивираното обяснение може да го принуди да излезе извън рамките си. Ако връзката е спряла да се развива, ще трябва да работите усилено, за да я съживите.

Близнаци Леки, свободолюбиви, общителни Близнаците обичат да флиртуват, да привличат вниманието и да се къпят в лъчите на славата. Жената, която обича Близнаци, трябва да се научи да се справя с ревността и да разбере разликата между флирта и истинската страст на партньора си.

Рак Чувственият, уязвим и спокоен Рак е изключително емоционален. Всяка критика го кара да страда. В същото време той ще обгради любимата си с такава грижа, че тя ще забрави за всички свои недостатъци.

Лъв Уверен, принципен и щедър Лъвът винаги ще бъде в центъра на вниманието. Той се нуждае от безкрайни комплименти. Но ако усети неискреност, ще бъде много трудно да си възвърнете обичта му.

Дева Педантичността, коректността и точността са типични за Девите. Мъжете от този знак не понасят грубост и критика. Ако някой не оправдае доверието на Девата, най-вероятно той ѝ ще покаже вратата.

Везни Те винаги се стремят към хармония и баланс. Щом любимата започне да разклаща този крехък баланс, ще я връхлети истинска буря. С Везни трябва да можете да преговаряте, така че за всеки да е комфортно и изгодно.

Скорпион

Енергичен, ярък и елегантен Скорпионът е любимецът на дамите. Той ще накара приятелката си да ревнува, понякога не без основание. Тя няма да понесе откритата провокация. Шумът от това трудно ще бъде овладян. Разговорът може да продължи само когато бурята отшуми.

Стрелец Авантюристичната природа на Стрелеца го кара постоянно да търси нещо ново, необичайно. Понякога това причинява много болка на любимата му. Ако на една жена ѝ е било писано да се влюби в Стрелец, ще трябва да живее като върху вулкан и постоянно да го поддържа.

Козирог Самоувереният, нарцистичен и очарователен Козирог има мнение за всичко. Няма значение какво мисли за това другата половина, тя ще трябва да се примири с упорития знак. Козирогът не обича да споделя опит и чувства. За да го предизвикате на открит разговор, трябва да спечелите безкрайното му доверие.

Водолей Ексцентричните, претенциозни и модерни Водолеи много обичат всичко ярко и нестандартно. Те изискват същото от партньорката си. Водолей трябва да се покорява всеки ден, няма дори минута за почивка.

Риби Лоялни, чувствителни и мистериозни Рибите са верни партньори. В своята избраница те виждат идеал. В същото време те са силно разочаровани, ако не е така. Ако трябва да задържите Риби, ще трябва да отговаряте на техните очаквания. Може би за някои това ще бъде намек, докато други ще се усмихват. Но определено трябва да цените близките си и да се опитате да изгладите острите ръбове във връзката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *