Как различните зодии изразяват любовта си?

Овен

Те са горди и инатливи, затова не се учудвайте, ако вместо комплименти от тях чувате по-скоро забележки, закачки, иронични думи. Обичат да си служат със сарказма и да се шегуват с хората. Но не го приемайте навътре – щом са се отпуснали достатъчно, че да се шегуват с вас и да ви закачат постоянно, значи сте спечелили сърцето им. Не го правят с лошо, просто са шегаджии и обичат да карат другите да се смеят.

Телец

Телците са наблюдателни, аналитични, често и цинични. Обикновено говорят открито за чувствата си, така че най-вероятно сами ще ви кажат, че са влюбени. И по-важното – ще ви обяснят защо, какво им е допаднало, как сте ги спечелили. Може да не ви правят традиционните комплименти, но винаги ще ви кажат кое ваше качество ги очарова.

Близнаци

Инати са, но и са много забавни и с тях се общува лесно. Лошото при тях е, че могат да флиртуват, да ви прегръщат, да се интересуват от вас, без изобщо това да означава, че имат силни чувства. Подобно на телците, сами ще ви кажат, когато усетят, че са истински влюбени.

Рак

Най-романтичните знаци в зодиака. Те ще ви ухажват като по старите филми – с цветя, писане на любовни писма, подаръци без повод, срещи на места с красива гледка. Освен това, когато някой е завладял сърцето им, те помнят подробности не само за него, а и за неговите близки. Не се учудвайте, ако ви кажат да честите рождения ден на някой ваш роднина от тяхно име, дори още да не сте сериозно обвързани. Ще помнят и името на домашния любимец, които сте имали в детската градина.

Лъв

Смели, страстни, доминиращи – такива са лъвовете и в любовта. Когато сте заедно, може да се чувствате като тяхна собственост, но това е защото са много влюбени във вас. Те просто искат да са в центъра на вашето внимание и никой да не е по-важен от тях. С тях няма да е скучно, винаги ще правите нещо ново.

Дева

Девите са педантични, точни, перфекционисти. Държат нещата под контрол и искат всичко да е свършено възможно най-добре. Ако пред вас се размекнат и отвреме-навреме се оставят по течението, значи сте ги омаяли. Не биха позволили да ги видите в тази светлина, ако не ви обичаха.

Везни

За везните най-важното в една връзка е да са на първо място приятели с партньора. Те ще са до вас и ще ви помагат – ще дойдат да ви вземат, ако имате проблеми с колата, ще ви пускат любимите песни, ще гледат вашите любими филми, дори да не са в техен стил. Когато са влюбени, везните се опитват да са част от живота ви и да ви опознаят перфектно.

Скорпион

Обожават да флиртуват, но това не означава, че ви харесват само външно. Напротив, скорпионите не биха били толкова страстни около човек, който не ги е впечатлил и на интелектуално, и на душевно ниво. Провеждат философски разговори само с хората, които обичат. А и ако са решили да говорят за чувствата си и затова колко дълбока е връзката ви, бъдете сигурни, че не лъжат. Не биха се разкрили пред всеки.

Стрелец

Сприятеляват се с вас и показват, че са влюбени чрез постоянен физически контакти. Стрелецът непрекъснато ще ви гушка и целува, ще стои близо до вас, ще ви държи за ръка. Представителите на този знак просто искат постоянно да чувстват присъствието на тези, които обичат най-много.

Козирог

Търпеливи и срамежливи. Трудно изразяват емоциите си. Но ще ви покажат, че ви харесват като одобряват идеите и амбициите ви. Когато търсят съвет ще слушат предимно вас, а не приятелите си.

Водолей

Непредсказуеми са – рядко може да отгатнете какво си мислят и чувстват. Колкото повече ви харесват, толкова по-лудо и щуро ще се държат около вас. Показват любовта си и със странни подаръци, непланирани екскурзии, изненади.

Риби

Риби са много чувствителни и романтични, и дори да се опитват, не могат да го скрият. Ще се впуснат в творчество – ще пишат за вас поеми, ще направят албум от общите ви снимки, ще ви запишат диск с любовни балади. Наистина влагат цялото си сърце във връзките.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *