Как се държи всяка зодия, когато иска секс без ангажимент

На всеки от нас му се е случвало поне веднъж в живота да иска някакви романтични отношения с друг човек, но те да са само за забавление и да не водят до сериозен ангажимент. В същото време всички ние сме наясно, че за да задържим за известно време интереса на друг човек, без да се обвързваме с него, то ще трябва да го мотаем по някакъв начин.
По-неприятно е, когато сме от другата страна – на мястото на човека, който е лъган, който иска, дава и очаква любов, но му предлагат само трохички време или казано с други думи „просто секс“.

Вижте как представителите на 12-те зодиакални знака се държат, когато искат да ви държат „подръка“, но без да изпитват любов към вас и без да имат намерения да градят бъдещето си с вас.

Дори и да не вярвате в астрологията, има вероятност да станете жертва на подобни измамни взаимоотношения, на които да възлагате доста по-големи очаквания.

Овен
За да ви държи наблизо, но без да се обвързва с вас, човекът Овен често ще ви пише закачливи есемеси и редовно ще си чати с вас по всяко време на денонощието. По този флиртаджийски начин той ще ангажира мисълта ви и ще ви кара да вярвате, че наистина се интересува от вас. Той обаче няма да прекарва качествено време с вас и по-скоро винаги ще се оказва доста зает, когато поискате от него реална среща. Най-вероятно коварните му намерения ще включват само секс без ангажимент, но и никога няма да ви го каже директно.

Телец
Телецът, който иска отношения за секс, но без да има намерение да гради сериозна връзка с вас, ще се държи супер приятелски. Той ще се сближи не само с вас, но и с вашите приятели, а може би и с членовете на вашето семейство. Той ще се преструва, че ви цени и че дори има чувства към вас, но няма да подкрепя думите си с действия. Този човек може да излиза с вас на срещи, да се мотае с вас и вашата компания, но в същото време ще продължава да се оглежда за други потенциални партньори и изобщо няма да ви се кълне във вечна вярност.

Близнаци
Ако човек от зодия Близнаци ви иска в живота си, но без да желае да сте му ексклузивен партньор, той може и да ви подмами с някакви кухи обещания, които няма намерение да спазва. Той няма да го направи супер директно, но по някакъв начин ще ви убеди да се въртите в неговия приятелски кръг. Той ще излиза с вас, но винаги заедно с други хора. Никога няма да ви покани на среща и да сте само двамата. Той знае, че останете ли насаме за по-дълго, ще се издаде, че всъщност няма чувства към вас.

Рак
Хората от този знак са лоялни и рядко са склонни да се възползват от чуждите чувства просто ей така. Могат да го направят, ако искат интимност с вас, но само за да излекуват раните си от минала връзка. Те ще ви хленчат за страданията си, ще ви разказват колко болезнени са били отношенията им с бившия им партньор и така ще ви накарат да ги съжалявате и ще ви пъхнат в леглото си. Скоро обаче ще се окаже, че просто са се опитали да спечелят благоразположението ви, без да имат никакви по-сериозни намерения към вас.

Лъв
Лъвовете, които искат секс без ангажимент, ще заложат на своята аура, излъчваща благородство и уважение. Те ще се държат мило и щедро към вас, ще са ви винаги на разположение, когато имате нужда от тях и ще са готови да ви помогнат. По този начин ще ви накарат да си мислите, че сте значими за тях и че дори имат чувства към вас. Маската на благородство, която всички Лъвове носят успешно, понякога скрива истинското им лице. Лъвът може просто да ви използва за свой временен партньор за секс, особено ако продължава да се държи като необвързан, въпреки интимните ви отношения.

Дева
Девите играят опасни ментални игри чрез манипулативно поведение. Ако една Дева иска да ви използва за свой секс партньор, без да се ангажира с вас дългосрочно, тя ще е ту топла към вас, ту ще се държи студено. Ще ви кара да се чудите дали наистина ви обича или пък не. Докато сте супер объркани от нейното поведение, вие ще продължавате да се виждате с нея, но по нейните правила. Когато вашата толерантност стигне своята граница, Девата изведнъж ще ви каже сбогом и ще продължи напред, изпълвайки ви с емоционален стрес.

Везни
Добрите Везни уж търсят баланс във всеки аспект в живота си, но и те са склонни да се възползват от термина „приятел за секс“. Ако искат да бъдат интимни с вас, но без да влизат в сериозна връзка, те ще ви накарат да си мислите че сте част от приоритетите им. Това ще ви държи със завързани очи, в резултат на което няма да можете да видите истинското им лице. Ако обаче твърде дълго държат отношенията ви в тайна от света и не ви запознават, нито ви представят на никой свой близък или приятел, то това няма да се случи и в бъдеще.

Скорпион
Представителите на Скорпион са най-загадъчните. Те ще се заиграят с вас по такъв начин, че тотално могат да ви заблудят за истинските си намерения. Те са майстори в скриването на истината. В началото те могат да ви подмамят в капана си, говорейки ви за бъдещ ангажимент. Скоро след като вкусите от ласките им обаче, може внезапно да охладнеят към вас. Не след дълго ще разберете, че очарователният Скорпион всъщност си е търсел просто забавление в леглото, а чувствата му към вас са само една ваша илюзия.

Стрелец
Стрелците по принцип си имат фобия към обвързване, но са много умели във флирта. Те се възползват от своя щастлив късмет, давайки фалшиви обещания за щастливо и сигурно бъдеще на почти всички свои гаджета, но рядко се влюбват дълбоко. Може и да не успеете да видите фарса във вашия Стрелец, защото той ще го крие зад забавно, своенравно и авантюристично поведение. Всъщност, ако е решен да ви вкара в леглото си, той ще го направи, пък дори и да не е влюбен във вас. Отговорността си е ваша, в крайна сметка.

Козирог
Козирогът е много трудолюбив и амбициозен по природа. За него работата е над всичко останало. Понякога той си търси партньор само за секс без ангажимент, именно защото не иска любовта да го разсейва от кариерата му. Ако вашият Козирог е от този тип, той ще се държи към вас любезно, но делово. Ще ви показва най-нежната си страна в леглото, но извън вратата на спалнята ще е друг човек, който няма да показва необходимата привързаност към вас, за да могат да се задълбочат отношенията ви.

Водолей
На Водолеите им липсва емоционална откритост. Те се противопоставят на емоционалната болка и следователно често се отвращават от идеята за сериозно обвързване. Така да се каже, Водолеите, са странни по природа, и в почти всички случаи биха избрали връзката за една нощ пред тази за цял живот. Така че, ако те искат само партньор за секс, то ще ви го кажат направо. Те няма да се преструват на романтици, нито да ви дават празни обещания. Просто не искат да се въвличат във всичко това, но точно с тази своя искреност ще ви държат наблизо.

Риби
Рибите са най-трудни за сериозен ангажимент и като цяло за романтична връзка. Те са изключително чувствителни, съпричастни и внимателни към чувствата на другите хора. Оптимистичните Риби предпочитат да живеят в свят на фантазии, за да не бъдат унищожени от реалността. Тези техни характеристики ги подтикват да дават фалшиви обети за светло общо бъдеще и докато вие им вярвате и им се посвещавате, те самите си остават някак безгрижни. Вие ще смятате, че имате връзка с тях, а те ще си се държат като необвързани.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *