Как се свалят мъже

Мъжете изплюха камъчето как точно си представят идеалната свалка.
Изглежда, че най-разпространеният флирт съвет сред нас, момичета, е „бъди уверена“. И да, определено самочувствието е ключът към свалянето на мъже. Но какво точно си мисли той за авансите ти или липсата им?
Ако мъжете можеха да избират как да ги съблазниш, ето какво биха си пожелали…
„Бъди палава. Забелязала си мъж, който ти харесва? Не му казвай, че е готин – това е тъпо. Спазвай дистанция, изплези му се или му направи забавна физиономия. Ако се правиш на прекалено труднодостъпна, може и да го изплашиш. За сметка на това, ако се закачаш, ще му се стори много сладко. Да обезоръжиш един мъж може да се окаже трудно предизвикателство, но ако проявиш смелостта да оправиш вратовръзката му или да премахнеш прашинка от якето му, ще му напомниш за майка му. А той обича майка си. Ако се държиш като добро момиче, това винаги ще работи за теб“.
„Фиксирай погледа му и се усмихни. Ако получиш същото в замяна, просто отивай да го заговориш“.
„Просто отиваш и го заговаряш. Питаш го как си изкарва. Като мъж ми е писнало винаги аз да правя първата крачка и ако някоя мацка е достатъчно инициативна, ще ме впечатли. Е, трябва и да я харесам, разбира се“.
„Бих се радвал, ако момичето просто ме заговори. Всъщност, ако ме черпи питие, също няма да се дърпам“.
„Просто отиди до него, усмихни се и го питай как е. Ако си пада по теб, ще ти отговори точно по начина, който искаш. Ако не се случи така, просто се врътни и повтори упражнението със следващия мъж, който ти харесва. Ние не сме сложно устроени същества, наистина е точно толкова лесно“.
„Ако има намесен алкохол, едва ли ще забележи сигналите на езика на тялото, които му изпращаш. Все пак ако докоснеш по ръката, ще му стане ясно какви са ти намеренията“.
„Ако искаш даден мъж да те забележи, покажи му намеренията си по уверен и приятелски начин, без мръснишки подтекст“.
„Когато искаш да заговориш някого, просто отиди и го направи. Недей да го приближаваш с няколко приятелки, с които да се кикотите в близост“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *