Как флиртуват зодиите

Той ни забавлява, необходим е, защото ни помага да взаимодействаме с тези, които са привлекли вниманието ни. Флиртът – понякога се случва без дори ние да забелязваме, че го правим, друг път ни е необходимо повече време, за да се отпуснем и влезем в играта на другия. Как взаимодействат различните зодии или как флиртуват, вижте в следващите редове, пише az-jenata.bg.

Зодия Овен

Овните обикновено са екстровертни и няма да се забавят в това да ви покажат, че сте част от тяхната игра, освен ако не следват друга стратегия. Въпреки това, рано или късно, емоциите им ще бъдат разкрити.

Зодия Телец

Телецът е по-интровертен във флирта, затова търсете признаци на невербална комуникация. Дали ви гледат повече от обикновено, опитват ли се да се шегуват с вас, за да привлекат вниманието ви? Харесвате ли представител на тази зодия, трябва да бъдете много търпеливи в разкриването на неговите чувства.

Зодия Близнаци

Шумният Близнак… Забавен, еуфоричен, когато харесва някого. Остроумен и засягащ теми, които са интересни за вас? Не е случайно, той вече ви е проучил какво ви вълнува, за да направи флирта по-вълнуващ.

Зодия Рак

Далеч по-фини във флирта, Раците ще проявят интерес, като попитат за ежедневието ви и здравето ви, благосъстоянието на вашите близки.

Зодия Лъв

Лъвът обича флирта, но сигурен знак, че се интересува наистина от вас е щедростта, която ще проявява, като време прекарано заедно, приятни мигове в ресторанта, малки жестове на изненади. За него е важно да се представи добре в очите ви.

Зодия Дева

Когато сте около Дева, тя ще забележи всички подробности – с кого говорите, стила ви на обличане, как ухаете, ще се сдобие с достатъчно информация за вас. След това ще започне да прави малки неща спрямо вас, които да улеснят живота ви, да ви накарат да се почувствате приятно.

Зодия Везни

Везните са динамични във флирта. Харесват да са тук и сега и в следващия момент да демонстрират леко отдръпване. Наблюдавайте подхода им. Един мъж Везна обикновено е щедър, държи да демонстрира добро финансово състояние, харесва му да глези жената, към която изпитва емоции.

Зодия Скорпион

Скорпионът може да бъде открит или прикрит във флирта с вас. Той винаги прави анализ, подготвя стратегия. Може да флиртува игриво със закачки, докосвания, но може и да избере дълбоките и смислени разговори с цел опознаване. Не разкривайте напълно себе си, за да има с какво да сте интересни.

Зодия Стрелец

Стрелците са гъвкави личности в общуването, а флиртът някак им се получава естествено добре. Забавни са, интересни. Когато харесват, не се бавят в разкриването на своите емоции, а стрелят директно. Стрелецът рядко крие своите чувства.

Зодия Козирог

За Козирога знаем, че е твърде официален и сериозен, но докато не се появи някой, който харесва. Тогава разкрива своята забавна част от характера и не се бави в споделянето на своите постижения, интереси, за да впечатли отсрещната страна.

Зодия Водолей

Водолеите обикновено се сприятеляват с тези, към които се чувстват привлечени, и се държат хладно около тях. Как тогава да разберете дали вие сте техния избраник? Всичко се случва плавно. Ще започнете със срещи по приятелски, дълги разговори, времето прекарано с вас ще е повече. Разбира се, вие ще трябва да направите следващия ход, за да им помогнете да се отворят към вас.

Зодия Риби

Рибите трудно успяват да скрият своите емоции, когато са привлечени от някого. Всъщност, те съвсем не се опитват да се крият. Те са склонни да гледат и анализират. Флиртът за тях често започва с малки жестове, уж приятелски, шеги, разговори.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *