Карата от Ново Делчево с двойно по-ниска заплата под тепетата от 7-те хиляди евро в Гърция, Сп. Делев от Ключ се засече с Хегемона в Турция

Юношата на орлетата Антон Карачанаков смъкна наполовина заплатата си и подписа за две години и половина с „Ботев“ /Пд/. В досегашния си отбор от второто гръцко ниво във футбола „Панахайки“ 27-годишното крило прибираше по 7000 евро, но просрочване в плащанията му позволиха да скъса договора си с клуба от Патра и да се прибере като свободен агент в родината. Карата от Ново Делчево е третото зимно попълнение на канарчетата, които заложиха дотук изцяло на футболисти от Пиринско. В жълто-черно още в края на миналата година се премени кадърът на „Беласица“ Запро Динев, а в началото на 2019-та същото стори  Атанас Зехиров от Кочан, който за последно се подвизаваше в „Черно море“.

В същото време любопитна среща в Турция имаше друг възпитаник на благоевградската школа Спас Делев. Джобният нападател намина към хотела, в който е базиран „Лудогорец“, докато неговият полски отбор „Погон“ играеше първата си контрола от лагера в югоизточната ни съседка. Делев беше посрещнат радушно от колегите си, пред които призна за интереса към него на местния „Балъкесирспор“ и за цената от 200 000 евро, поставена му от тима от Шчечин.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *