Касиерката в СУИЧЕ А. Стойчева чества юбилей с 60 близки и приятели, съпругът й Г. Стойчев-Бъзи я изненада с ефектен букет с 51 рози

Благоевградчанката Анелия Стойчева, която е касиер в Средно училище с изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски“, чества 50-г. юбилей със стилно парти. По повод личния си празник тя събра 60 роднини и приятели в заведение в Благоевград. С пожелания за много здраве и щастие, да бъде все така любяща майка и съпруга първи рожденичката сюрпризираха дъщеря й Саси Стойчева и мъжът й Георги Стойчев-Бъзи, които я трогнаха с тематичен букет от 51 червени рози. Самата юбилярка буквално грееше, заобиколена от най-близките си, и бе неотразима в рокля от сатен със златисти нюанси. Специално за празника дъщерята бе със същата рокля като майка си и двете събраха погледите с елегантна визия.

За рождения ден на сестра си от Лондон долетя бившият президент на „Пирин“ Илия Реджев, а към тях се присъедини и другият брат на Анелия – Валери Реджев. Сред гостите бяха и експертът „Обществен ред и сигурност“ към община Благоевград Кирил Манов със съпругата си Анелия. Те изненадаха кумовете си семейство Стойчеви с ваучер за спа уикенд във Велинград, като им пожелаха още дълги години споделени моменти на радост и щастие.

Изключително мил и вълнуващ бе и музикалният поздрав, отправен от двете малки племенници на рожденичката – Сияна и Петя. Леля си поздрави и Георги Реджев, служител в Регионалното управление на образованието.

За доброто настроение на празнуващите се погрижиха младите музикални таланти Мартин и Кристиян Пищолски и майка им Милена. Под звуците на Happy Birthday Анелия Стойчева духна свещичките на триетажната торта и поведе и хорото, а купонът продължи до малките часове на нощта.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *