Кирил Десподов сваля мацки с Ферари

Кирил Десподов сваля мацки с „Ферари“! Националът от няколко седмици е на море в района на Варна и събира погледите с атрактивна кола. „Ферари“ – то е модел 599 Секунда отпреди десетина година и е специално тунинговано. Цената на автомобила започва от 200 000 лева и може да достигне дори над половин милион в зависимост от екстрите, съобщава bgdnes.bg. Колата е традиционно червена и определено е доста впечатляваща на външен вид. Тя е изключително бърза и ускорява от 0 до 100 километра за по-малко от 4 секунди. Придобивката на Десподов бе разкрита от негов малък фен, който публикува снимки с футболиста и звяра на четири колела. Засега не е ясно дали ферарито е собственост на национала, или просто го шпори по време на морската си ваканция. Десподов спокойно може да си позволи подобен лукс, тъй като заплатата му в италианския „Каляри“ е около 40 000 евро на месец и за четиригодишния си договор звездата трябва да прибере сума в порядъка на 2 млн. евро, или близо 4 млн. лева.

Десподов е голям фен на високите скорости и атрактивните возила. Наскоро той показа снимки как кара огромен мотор по улиците на австрийския град Грац, където играеше в местния „Щурм“. Преди това се показа на летището в София с впечатляващо „Порше“. На морето Киро е без гадже и постоянно е спиран от фенки, които се надяват футболистът да им обърне внимание. Десподов е без сериозна приятелка от миналата година, когато се раздели с милионерската щерка Веселина. Двамата имаха бурна връзка, но тя приключи малко след заминаването на Десподов в Италия. Самият футболист признава, че вече мисли за семейство и мечтае за къща, пълна с деца. Изглежда, че любовта вече липсва на национала и той се оглежда за ново момиче. По време на карантината звездата показа как тренира във фитнеса с неизвестна красавица, но отношенията между двамата са само професионални. „Това е моят физиотерапевт“, разкри бившият футболист на ЦСКА. Един от приятелите на Десподов се измайтапи с него, че никоя няма да го вземе.

„Така е, няма коя да ме вземе“, отговори с усмивка националът. Вече по-сериозно той разкри, че мечтае за голямо семейство с много деца, но на този етап не е срещнал подходящата жена. „Извън футбола искам това да направя – да имам семейство и три или четири деца“, казва футболистът, по който хиляди фенки въздишат. След ваканцията на българското море Десподов заминава за остров Сардиния за старт на подготовката с „Каляри“. Целта на национала е да се наложи в италианската Серия „А“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *