Класическите методи на женския флирт

Жените използват доста мистериозни начини за печелене на мъжкото внимание и трудно могат да бъдат разбрани. Изследванията продължават до днес, но без особено сериозни успехи – все още летим в мъглата. Ако трябва все пак да изброим традиционните методи, те биха класифицирани в този ред. В следващите редове ще откриете най-познатите на човечеството видове флирт от нежния пол.

Погледът
Когато очите й започнат да търсят вашите, имаме добри новини. Някъде там можете да откриете възбудения поглед, но и палавите луди очи трябва да Ви притесняват – способни са да възбуждат и урочасват. Четете между редовете и ще се изненадате от женската дързост. Очите разкриват доста мръсни и палави тайни, просто трябва да се вгледате достатъчно. 

Онзи смях
Специфичното кискане издава много и никога не може да Ви обърка. Тествайте с най-глупавите вицове на Къци и проверете дали тя ще се смее. Дали от куртоазия или просто като средство, този смях не може да се обърка и индикира нивото на влажност, както и бъдещи покани за гледане на филм – така му казват вече младите. Едно време имахме седянки и чудо, а сега филми гледат… Смехът е един от основните индикатори за успешно приложена стратегия. 

Косата
Жените инвестират стотици хиляди левове, за да превърнат косата си в истинско творение на изкуството. Присаждат, къдрят, изправят, боядисват, подхранват и всичко това от джоба на мъжа или настойника. Правят революция, когато завали дъжд и не позволяват да се доближите до тях, напускайки салона. Изведнъж започват да въртят косата си на кръгчета с пръсти, да гледат разсеяно и да се усмихват, дори и след като говорите за нещо тъжно като погребение. Подобна индикация показва само, че сте на прав път и не трябва да се издънвате с някоя глупост, запазете спокойствие и продължавайте да действате. 

Захапването на устната
Обикновено се разчита като „Поздравления, Вие завършихте мисията успешно“. Сега я заведете у дома и разбийте всички представи за множествения оргазъм. Вече сте имунизиран от грешките, можете да дишате спокойно и изчакайте Купидон за поставянето на медал за храброст. Жената има интимна връзка с всички видове устни, а и смятаме, че захапаната долна устна винаги е била изключително еротичен акт, но това е само при нас. Нека не забравяме, че всички в офиса ще умрем девствени. 

Погледът в дълбокото деколте
Мислите си, че е станало случайно? В каква голяма грешка сте! Жените правят това плавно накланяне, за да проверят дали ще погледнете близначките и искрено се забавляват, когато разберат, че ангелите Ви са по-слаби от студент преди изпитна сесия. Кейт Ъптън печели всичко в такива моменти. Барманките, сервитьорките и жените с много контакти на работното място го правят, а изобщо не споменаваме онези моменти, когато жената е зад теб и допира върховете в твоя гръб – това вече не е случайно. 

Контактът
Колко жени са Ви галили по косата, ако не броим мама и баба? Наистина са малко, защото близостта често може да се разглежда по един различен начин. Откакто започнахме да ходим с по-малко коса или направо никаква, забелязахме желанието на някои жени, които много обичат усещането на голия скалп под пръстите си. Мислихме си, че всички жени го правят, но се оказа, че наистина са твърде малко. Галенето по главата създава смесени чувства и се интерпретира по различен начин, но нека не забравяме, че колкото по-често се случва, толкова по-сериозно трябва да се замислите. 

Облизването на устните
Може да мине и като смучене на една от двете устни, което няма никаква логика, но подсъзнателно се издава като желание за целувка – това споделят сексолозите. Жената без интерес към вас няма да се интересува от сухите си устни. 

Непохватната
Искате ли да бъдем честни? Всеки обича онзи приятен тийз от жената и нейното красиво дупе. Мъжкото око е гладно и трябва да се храни обилно, за да получи необходимото внимание, но умишленото разкриване на панорамата трябва да бъде цитирано по съвсем различен начин. Има колежки, които нарочно изпускат своите документи, тетрадки, чанти и какво ли още не и винаги се навеждат по начин, който позволява да ги видите и през стената. Колкото и силни да са чувствата, не я шляпвайте по дупето, защото това ще мине за сексуален тормоз. До пляскане се стига само с нейното изрично съгласие. 

Намигването
Това е една от основните покани за разглеждане на нейната нова колекция от плюшени играчки. Палавото намигване е в арсенала на всяка по-агресивна и почерпена жена, която не иска да се прибира сама у дома, за да гушка плюшената мечка. Тази жена иска мъж и щом Ви намигва, изобщо не трябва да стоите тук и да мислите какви ще са последствията. Всичко е свързано с действия, господа, а тя няма да Ви покани втори път.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *