Кобрата за US визата: Леко недоразумение

Кубрат Пулев оцени като леко недоразумение проблема с американската виза, който се разигра през уикенда преди мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Това недоразумение било преодоляно в движение.

Кобрата не бе допуснат да влезе в САЩ, след като пристигнал с туристическа виза, но заявил на имиграционните власти, че идва, за да се боксира срещу заплащане. Няколко часа след това той е напуснал Съединените щати, предава dnes.bg.

Кобрата е трябвало да нарави връзка от Чикаго за Лас Вегас където планирал да гледа мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Пулев разясни ситуацията с пост в социалните мрежи.

„Честито на победителя – Тайсън Фюри и на най-големия мениджър в света – Боб Аръм! Поздравления! Колкото до появилите се информации във връзка с моята виза, имахме леко недоразумение, което преодоляхме в движение! Но така, като гледам и ме сърбят ръцете за битка!
Очаквам от Антъни Джошуа и Еди Хърн да бъдат мъже и да подпишат най-после договора за мача! Стига сте размотавали! Съгласяваме се с почти всички ваши условия и егоистични желания.НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ, ЩЕ СЕ БИЕМ КЪДЕТО ВИ Е НАЙ-ДОБРЕ!“, написа боксьорът.

След победата на Фюри Еди Хърн, заяви, че клиентът му предпочита първо да участва в британски сблъсък за обединение на титлите срещу Фюри, а след това да се насочи към Пулев. 

Българинът и Джошуа продължават да водят преговори, като официален договор все още няма. Прогнозите бяха, че двубоят ще се състои на 20 юни в Лондон на стадиона на Тотнъм или Арсенал.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *