Кога ще срещнете любовта на живота си според зодиакалния си знак

Трябва да се подготвим за нея, да се открием като личности, да се научим да се радваме на живота

Любовта наистина ни открива сама, но понякога трябва малко да ѝ помогнем. Трябва да се подготвим за нея, да се открием като личности, да се научим да се радваме на живота – чак тогава любовта наистина ще ни открие. Защото ще сме подготвили за нея идеалния дом в сърцето си – място, на което цари увереност, спокойствие и хармония, пише Дарик.

Тогава срещата с онзи единствен за нас човек е неизбежна. И се случва неочаквано, но във възможно най-правилния и за двамата момент. И тогава магията просто се случва. Вижте кога ще откриете любовта на живота си според зодиакалния си знак:

Овен

Ще намерите своята сродна душа, когато спрете импулсивно да се обаждате на бившия си всеки път, когато се почувствате самотни. Напълно сте уверени, че бившият ви все още мисли за вас, но когато използвате тази увереност, за да го преживеете, вместо да се опитвате да се съберете с него, ще настъпи моментът, когато ще срещнете човека, който никога няма да ви напусне.

Телец

Ще намерите любовта на живота си, когато престанете да пазите сърцето си толкова много. Мислите, че всички ще ви наранят по начина, по който сте били наранени преди, но за да срещнете човека, който ще цени и пази вашата любов, трябва да сте готови да го допуснете до себе си. Съборете стените си, защото дори правилният човек не може да мине през тях.

Близнаци

Ще намерите любовта на живота си, когато сте уверени в това, което наистина искате. Вие сте нерешителни по природа, но да обичате някого обикновено е избор, така че ще трябва да решите дали го желаете или не. Често оставяте партньора си в неведение с множество въпроси, но когато най-накрая започнете да им отговаряте, ще намерите човека, който ще остане до вас завинаги.

Рак

Ще намерите своята сродна душа, когато разберете, че вероятно този човек не е част от обкръжението ви. Най-вероятно любовта на живота ви е човек, когото още не познавате и ще трябва да го опознаете, за да откриете любовта. Отворете се, бъдете готови да пуснете другите до себе си. Срещането с нови хора е страшно, но когато най-накрая дадете на някого шанс, може да откриете, че си заслужава.

Лъв

Ще намерите любовта на живота си, когато постоянната ви нужда да бъдете център на вниманието намалее. Вашият човек ще ви обича и най-вероятно ще ви залива с обич и внимание, но няма да угажда на всяко ваше желание и нужда. Когато разберете, че една връзка изисква еднакви усилия и от двамата партньори, ще откриете човека, който е готов да положи толкова усилия, колкото и вие.

Дева

Ще намерите любовта на живота си, когато най-накрая започнете да вярвате в себе си и в способността си да бъдете обичани и да давате любов. Никой никога няма да бъде толкова суров към вас, колкото сте самите вие към себе си, така че дайте на партньора си шанс да ви обича, вместо да смятате себе си за недостойни. Вие заслужавате любов!

Везни

Ще намерите любовта на живота си, когато осъзнаете, че животът невинаги е честен. Понякога раздялата боли и хората си тръгват по причини, които нямат абсолютно никакъв смисъл за вас, но не можете да намерите покой на място, където няма как да го получите. Оставете зад гърба си хората, които са били несправедливи към сърцето ви, и бъдете отворени да намерите човека, който се държи правилно с вас.

Скорпион

Ще откриете любовта на живота си, когато започнете да приемате, че не всеки е толкова честен, колкото вие, и не всеки може да се справи с истината толкова добре, както вие. Някои хора лъжат, за да се напаснат на чувствата на другите и макар че това е нещо, в което не е задължително да вярвате, вашият партньор може и да се подлъже. Честността ви помага дори и да ви боли, но не всеки е толкова силен като вас, затова бъдете търпеливи с чувствителни хора, защото любовта на живота ви може да е сред тях.

Стрелец

Ще намерите любовта на живота си, когато спрете да правите празни обещания, които знаете, че не можете да изпълните. Прекрасно е да мечтаете смело и да имате големи надежди, но когато се върнете долу на земята, ще намерите човека, който може да ви задържи там. Продължавайте приключенията, продължавайте да изследвате различни кътчета на света, но не обещавайте на някого света, когато реалистично знаете, че не можете да му го дадете. Вашата сродна душа няма да очаква света от вас, а просто ще иска да знае, че ще бъдете там, когато най-много се нуждае от вас.

Козирог

Ще намерите своята половинка за цял живот, когато спрете да очаквате най-лошото от хората. Не всеки ще ви нарани като бившия ви. Обичате независимостта си и споделянето на живота ви с някого не означава, че ще го загубите. Това, че сте във връзка, не означава зависимост – това означава доверие, усилия и уязвимост, така че се доверете, постарайте се и бъдете уязвими.

Водолей

Ще намерите любовта на живота си, когато можете да приемете, че понякога може да не сте прави и невинаги всички ще са съгласни с вас. Вие сте интелектуалец и нямате търпение за глупости или невежество, но когато се натъкнете на човек, който е също толкова интелектуален като вас, можете да се обзаложите, че ще загубите аргумент или два. Приемете, че невинаги може да сте прави и невинаги може да „печелите“, особено в любовта.

Риби

Ще намерите любовта на живота си, когато спрете да давате цялата си любов и състрадание на хората, които най-малко го заслужават. Свикнали сте с едностранчивата любов, защото не очаквате да получите същото количество любов, което давате, но сродната ви душа ще ви даде любов, и то много!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *