Кои сънища вещаят промяна в живота

Има няколко символа в сънищата, които не бива да се игнорират, понеже с тях подсъзнанието ви показва, че сте напът към голяма промяна. Опитайте се да разтълкувате съня, за да разберете как да се подготвите за новостите в реалността, пише Ретро.бг.

Водата е символ на амбиция и голяма промяна, която ще настъпи само в живота на хора, които са готови да рискуват. Хората, които често сънуват вода, по правило са авантюристично настроени и упорито преследват целите си.

Сънищата с вода са сигнал и че не бива да се страхувате от промените, тъй като, макар че в началото изглеждат страшни, с времето притеснението ви ще отмине и ще получите това, за което сте мечтали. Хората, които често сънуват вода, са късметлии, понеже при тях сънищата показват, че промените ще се случват с лекота.

Когато пътувате насън, означава, че ще предприемете или вече сте предприели драстична промяна в живота си. При анализа на съня трябва да обърнете внимание на превозното средство, с което се придвижвате, и събитията, които се случват около пътуването.
Ако карате кола в съня си, ще вземете съдбата си в свои ръце, а ако сте избрали градски транспорт, означава, че ще вървите заедно с тълпата.

Чакате ли дълго транспорта насън или ако сънувате, че го изпускате, подсъзнанието ви казва, че губите контрол над събитията и това може да ви се отрази негативно. Пътищата насън са знак за предстоящи драматични събития, за които ще е нужно да се заредим с търпение и да проявим повече постоянство в осъществяването на мечтите си.

Зеленината и зелените цветове насън са сигнал за потенциал, който в реалността не забелязвате и не използвате. Те могат да означават конкретно място или човек, облечен в зелени дрехи, към когото може да се обърнете. Зеленият цвят е символ на изцелението и ако често се появява в съня ви, подсъзнанието ви казва, че шансовете за реализация и промяна са около вас и може спокойно да се възползвате от тях.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *